Follow us

9 διάσημες Ελληνίδες που έκαναν τον γάμο τους σε νησί

Αν παντρεύεσαι αυτό το καλοκαίρι, οι παρακάτω διάσημες είναι η έμπνευση που χρειάζεσαι.

MissBloom TEAM
τανιμανίδης - μπόμπα NDP

Αφού οι περιορισμοί για τις δημόσιες εκδηλώσεις και οι καραντίνες αποτελούν πλέον παρελθόν, τα ζευγάρια που αναγκάστηκαν να αναβάλουν την τελετή του γάμου τους - μία, μπορεί και δύο φορές - επέλεξαν το φετινό καλοκαίρι να είναι η εποχή που θα πουν το "Δέχομαι" ενώπιον συγγενών και φίλων, επιλέγοντας αυτή τη φορά ως venue κάποιο νησί. Αν λοιπόν ανήκεις κι εσύ σε αυτή την κατηγορία, έχοντας ονειρευτεί τον γάμο σου σε νησί, πάρε έμπνευση από 9 διάσημες Ελληνίδες που το έκαναν πριν από εσένα.

Χριστίνα Μπόμπα

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβρη του 2018 στο νησί της Σίφνου, έχοντας στο πλευρό τους όλους τους αγαπημένους τους.

Loading...

Αθηνά Οικονομάκου

Αφού είχαν ήδη πραγματοποιήσει τον πολιτικό τους γάμο, το ζευγάρι έναν χρόνο αργότερα έκανε και τον θρησκευτικό στο νησί των Ανέμων.

Loading...

Δούκισσα Νομικού

Το νησί της Μυκόνου είχε επιλέξει και η Δούκισσα Νομικού για τον γάμο της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη, έναν χρόνο πριν την Αθηνά Οικονομάκου, ωστόσο το vibe ήταν εντελώς διαφορετικό.

Loading...

Τόνια Σωτηροπούλου

Υπό άκρα μυστικότητα πραγματοποιήθηκε ο γάμος της Τόνιας Σωτηροπούλου και του Κωστή Μαραβέγια στην Ύδρα, επιλέγοντας να κρατήσουν το γεγονός κλειστό, προσκαλώντας μόνο 10 καλεσμένους.

Loading...

Δανάη Μιχαλάκη

Η τηλεοπτική Δρόσω παντρεύτηκε το καλοκαίρι του 2021 τον εκλεκτό της καρδιάς της και γιο της Φιλαρέτης Κομνηνού, Γιώργο Παπαγεωργίου, στο νησί της Σύρου, μία τοποθεσία που είχε ιδιαίτερη σημασία για το ζευγάρι.

Loading...

Εριέττα Κούρκουλου - Λάτση

Ακόμα μία διάσημη που ερωτεύθηκε το νησί της Μυκόνου, με αποτέλεσμα να πραγματοποιήσει τον γάμο της εκεί. Ο λόγος για την Εριέττα Κούρκουλου - Λάτση, η οποία συνοδεύτηκε από τη μητέρα της, Μαριάννα Λάτση στην εκκλησία.

Loading...

Ελεονώρα Ζουγανέλη

Με λίγους φίλους και συγγενείς και αφού "μπέρδεψε" τα Μέσα, η τραγουδίστρια παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Σπύρο Δημητρίου στις Σπέτσες τον Οκτώβριο του 2020.

Loading...

Παναγιώτα Βλαντή

Το νησί της Ύδρας επέλεξαν η Παναγιώτα Βλαντή και ο σύντροφός της, Γιάννης Βλάχος, για να πραγματοποιήσουν τον γάμο τους το καλοκαίρι του 2021, προσκαλώντας μόνο 50 άτομα.

Loading...

Όλγα Κεφαλογιάννη

Υπό άκρα μυστικότητα, η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας είπαν το "ναι" στο νησί των Σπετσών τον Μάιο του 2021, όπου η πολιτικός ήταν έγκυος στα δίδυμα παιδιά τους.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ