Χριστίνα Μπόμπα για τον πρώτο καιρό μετά τη γέννα | "Ήμουν σαν να με έχει πατήσει τρένο"

Η όμορφη μανούλα μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μετά τον ερχομό των διδύμων και τα επαγγελματικά σχέδια της ίδιας και του Σάκη.

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΑΝΙΑ ΖΕΡΒΟΥ

Καλεσμένη του Νίκου Μουτσινά στην εκπομπή "Καλό Μεσημεράκι" ήταν η Χριστίνα Μπόμπα νωρίτερα το μεσημέρι της Τετάρτης, 18/5. Σε μια από τις πρώτες της συνεντεύξεις στη τηλεόραση μετά τη γέννηση των διδύμων, η όμορφη μανούλα μίλησε για τις δυσκολίες που είχε μετά τη γέννηση των διδύμων, πώς τις αντιμετώπισε αλλά και τα επαγγελματικά σχέδια της ίδιας και του Σάκη για το μέλλον.

Πιο αναλυτικά, και σχετικά με το πώς βίωσε τον νέο της ρόλο αλλά και πώς ήταν ψυχολογικά μετά τη γέννα, υποστήριξε:

"Άλλαξε όλη μου η ζωή, όλη μου η κοσμοθεωρία και οι προτεραιότητες, αλλά είναι τόσο ωραία. Του πρώτους δύο μήνες ήμουν σαν να με έχει πατήσει τρένο. Κουρασμένη, άϋπνη, είχα ένα συναίσθημα ευθύνης τεράστιο, ειδικά για τα δύο μωρά. To ῾δύο῾ έκανε πολλαπλάσια την κατάσταση. Δεν κοιμόμουν καθόλου και πάλευα συνεχώς για να έχουν γάλα. Επειδή είχα δύο μωρά, δεν συγχρονίζονταν. Μεταξύ τους, είναι η μέρα με τη νύχτα, τελείως διαφορετικές προσωπικότητες, και δεν μοιάζουν καθόλου μεταξύ τους, ούτε στα πρόσωπα. Είναι κουκλίτσες, μιλάω όλη μέρα για τα μωρά, είμαι εκείνη η μάνα, αλλά το ζω, πρώτος χρόνος είναι" είπε αρχικά η Χριστίνα Μπόμπα για τη ζωή της μετά τη γέννηση της Αριάνας και της Φιλίππας.

Η Χριστίνα Μπόμπα μάς δείχνει για πρώτη φορά τη φυσική υφή των μαλλιών της

Και συνέχισε: "Ο Σάκης είναι χειρότερος από εμένα. Αν εγώ είμαι χαζομαμά, ο Σάκης το έχει τερματίσει. Με βοηθάει πάρα πολύ, μοιραζόμαστε τα πάντα. Με τον Σάκη ήμασταν ομάδα από την πρώτη μέρα. Όταν ήρθαν τα μωρά, είδαμε τι πρέπει να κάνει ο καθένας".

"Τον ερχομό των διδύμων δεν τον είχα προγραμματίσει. Ήθελα να κάνω παιδιά. Όταν ήμουν μικρή, μέχρι τα 25-27, ούτε καν πέρναγε από το μυαλό μου. Όταν γνώρισα τον Σάκη, άρχισε να σοβαρεύει η σχέση και ήμασταν πολύ καλά μαζί. Είναι μία φυσική εξέλιξη της σχέσης, αν θέλουν και οι δύο, να κάνουν παιδιά".

Όσο για το νέο επαγγελματικό βήμα του αγαπημένου της αποκάλυψε:

"Τώρα ετοιμάζει κάτι καινούριο. Είναι ένα σόου επιχειρηματικότητας που πιστεύω θα δώσει μεγάλο κίνητρο σε αρκετούς ανθρώπους, θα ενημερώσει, θα εμπνεύσει και είμαι πολύ χαρούμενη που θα έρθει στην Ελλάδα. Ο Σάκης σε ό,τι ρόλο παίρνει τον εξυπηρετεί τέλεια, τον κάνει δικό του."

Όσο για το αν θα επέστρεφε στην τηλεόραση στο μέλλον, υποστήριξε:

"Εμένα μ᾽άρεσε η τηλεόραση, θα ήθελα να ετοιμάσω κάποια στιγμή ένα δικό μου concept και να πω ᾽αυτό θέλω να κάνω στη τηλεόραση᾽, κάποια στιγμή, όποτε έρθει. Όχι ότι αν έρθει κάτι καλό θα πω όχι, θα το αξιολογήσω."

Δες περισσότερα στο video: