Follow us

Κάτια Ζυγούλη | Μας ξεναγεί στις ντουλάπες των παιδιών της και δίνει χρήσιμες συμβουλές

Plus: Ποιο από τα τέσσερα παιδιά έχει τα περισσότερα ρούχα;

MissBloom TEAM
Κάτια Ζυγούλη NDP

Η Κάτια Ζυγούλη, μέσα από το "Katia' s Stories", εκτός από φανταστικές απαντήσεις σε απορίες θαυμαστών δίνει και πολύ χρήσιμες συμβουλές. Πότε για ομορφιά, πότε για μόδα, πότε για μαγειρική και πότε για το σπίτι. Πάντα με το δικό της προσωπικό στιλ και φυσικά το πηγαίο της χιούμορ, η Κάτια καταφέρνει να κάνει ενδιαφέροντα ακόμα και τα πιο ανιαρά θέματα.

Όπως για παράδειγμα την τακτοποίηση της ντουλάπας. Το όμορφο πρώην μοντέλο, σήκωσε τα μανίκια και καταπιάστηκε με το "πονεμένο" θέμα, "ανεβάζω χειμωνιάτικα, κατεβάζω καλοκαιρινά". Όπως όλες μας, έτσι και η Κάτια, ακολουθεί κάποιους χρυσούς κανόνες ώστε να κάνει τη ζωή της ευκολότερη. Ένας από αυτούς είναι ότι όταν φτιάχνουμε την παιδική ντουλάπα, το παιδί ΠΡΕΠΕΙ να λείπει από το σπίτι.

Έξυπνα μικρά tips και συμβουλές για να μπορέσετε να κερδίσετε χρόνο και τελικά τα μικρά σας να έχουν μία οργανωμένη ντουλάπα. Γιατί αν μπορεί η Κάτια με τέσσερα παιδιά, τότε μπορούμε όλες.

Αλήθεια, ποιο από τα παιδιά της έχει τα περισσότερα ρούχα και ποιο ρούχο δεν φόρεσαν ποτέ παρόλο που η ίδια το αγαπάει; Δείτε τα όλα στο παρακάτω βίντεο:


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ