Follow us

Στέλλα Σαμνιώτη | Το μοντέλο εξηγεί τι τελικά συνέβη με τον οδηγό ταξί

Η υπόθεση έχει λάβει αρκετά μεγάλες διαστάσεις.

MissBloom TEAM
Στέλλα Σαμνιώτη Instagram

Η νεαρή ανέβασε τον οδηγό ταξί στο Tik Tok έπειτα από επίθεση που δέχτηκε.
Μία ιδιαίτερη υπόθεση έχει δει τις τελευταίες μέρες το φως της δημοσιότητας έπειτα από τη μήνυση οδηγού ταξί σε μοντέλο, που6 τον ανέβασε σε βίντεο στο Tik Tok χωρίς την άδειά του. Ο οδηγός ισχυρίζεται ότι η κοπέλα του άλλαξε τη διαδρομη, κάτι που δεν επιτρέπεται, και όταν της είπε ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει, εκείνη βγήκε εκτός εαυτού και άρχισε να τον βιντεοσκοπεί.

"Ωστόσο σήμερα, η Στέλλα Σαμνιώτη, μιλώντας στην εκπομπή "Το Πρωινό" δίνει μία εντελώς διαφορετική εκδοχή των γεγονότων.

"Η αλήθεια είναι ότι είμαι σοκαρισμένη από χθες που ξεκίνησε όλη αυτή η ιστορία μετά από έναν μήνα. Η διαδρομή με τον ταξιτζή ήταν μία πολύ μικρή απόσταση που όπου κι αν με άφηνε τα χρήματα που θα έπαιρνε, ήταν ίδια. Αντί να με αφήσει εκεί που είχα βάλει στο GPS του είπα να κάνει αριστερά στο τάδε στενό και να με αφήσει εκεί. Από την αρχή ήταν τσιτωμένος και μου μίλησε λίγο απότομα. Σταματάει το αμάξι εκεί που του είπα, τον ρώτησα αν μπορεί να με περιμένει για να με γυρίσει σπίτι μου. Μόλις το είπα αυτό, άρχισε να φωνάζει, έβγαλε τη μάσκα του, μιλούσε άσχημα, έλεγε και ποια είσαι εσύ που θα μου πεις που θα σε αφήσω και, επειδή φώναζε, άνοιξα την πόρτα, του είπα με όμορφο τρόπο ότι θα καλέσω την αστυνομία. Τρόμαξα, ήρθε κατά πάνω μου και βγήκα και εγώ ταυτόχρονα από το αμάξι και πήδηξα ανάμεσα από δύο αυτοκίνητα. Εκείνη τη στιγμή ήταν που τράβηξα και το βίντεο".

Στέλλα Σαμνιώτη | Το μοντέλο εξηγεί τι τελικά συνέβη με τον οδηγό ταξί


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ