Follow us

Έλενα Παπαρίζου | "Λίγο καιρό μετά τη νίκη στη Eurovision πήγα στο μαγαζί του πατέρα μου και σέρβιρα τους πελάτες"

Η Έλενα Παπαρίζου μιλάει αποκλειστικά στο Μissbloom.gr και τη Γεωργία Πρέζα για τα καλοκαιρινά της σχέδια και όχι μόνο!

Έλενα Παπαρίζου NDP

Είναι η χαρά της ζωής. Εκθαμβωτική, χαμογελαστή, και ευγενέστατη. Πιο κατασταλαγμένη από ποτέ, πατώντας γερά στα ψηλοτάκουνα παπούτσια της, η Έλενα Παπαρίζου μάς απέδειξε πως είναι -δικαίως- Number One και στις καρδιές μας.
Την ρωτήσαμε για τα Mad VMA, μιλήσαμε για self love ενώ μάθαμε το πολυτιμότερο χαρακτηριστικό που κληρονόμησε από τους γονείς της. Με ένα μεγάλο χαμόγελο, έτοιμη να απαντήσει σε όλες μας τις ερωτήσεις και συνάμα να μοιραστεί μαζί μας πράγματα "δικά της", η Έλενα Παπαρίζου απάντησε σε όλα.

Έλενα Παπαρίζου | "Λίγο καιρό μετά τη νίκη στη Eurovision πήγα στο μαγαζί του πατέρα μου και σέρβιρα τους πελάτες"

Στις 4 Ιουνίου ξεκινάει η πολυαναμενόμενη καλοκαιρινή της περιοδεία, από την αγαπημένη της Κρήτη. Το καλοκαίρι της θα είναι γεμάτο, θα γυρίσει όλη την Ελλάδα ενώ θα την απολαύσουμε και στα βραβεία MAD.

Τι να περιμένουμε φέτος από τα "MAD VMA";

"Δε μπορώ να αποκαλύψω ακόμα τι θα κάνω, δεν είμαι έτοιμη, θέλω να κλειδώσουν πρώτα όλα, να είμαι 100% σίγουρη."

Είστε η πιο πολυβραβευμένη τραγουδίστρια στον θεσμό αυτό, πώς νιώθετε για αυτό;

"Είμαι ένας άνθρωπος που δε μου άρεσε ποτέ να ρωτάω "Σε ποιο νούμερο είμαστε στη λίστα" και πόσα views έχω ( ο συνεργάτης της επιβεβαιώνει ). Δεν θέλω να ξέρω, θέλω να κάνω αυτό που αγαπάω, αυτό είναι που με ενδιαφέρει και για αυτό θα αγωνίζομαι. Παρακολουθώ το ρεύμα που πάει αλλά δε μπορώ να πάω εντελώς εκεί που πάει. Πρέπει να κάνω αυτά που προσαρμόζονται με την προσωπικότητά μου, με το καλλιτεχνικό μου ύφος. Θέλω πάντα να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Και υπάρχουν στιγμές που ο κόσμος θα το αγαπήσει, υπάρχουν όμως και στιγμές που δεν το έχει δεχτεί και αγαπήσει το ίδιο και αυτό είναι απόλυτα δεχτό. Δεν νιώθω ότι με κρίνει ο Θεός".

Aγαπημένο τραγούδι να ερμηνεύετε;

"Πάρα πολλά. Υπάρχουν και πολλά τραγούδια που δεν λέω. Τώρα τελευταία που έκανα μία συναυλία "ΝΥΧΤΑ στον ΡΥΘΜΟ" με τη Ράνια (Κωστάκη), θα το πω ξεκάθαρα, "ξεθάψαμε" ένα τραγούδι από τον πρώτο δίσκο, το "Μάτια και χείλη". Υπάρχουν και άλλα πολλά τέτοια τραγούδια που δεν τους έχει δοθεί η ευκαιρία. Αλλά είναι πολλά τα τραγούδια μου, δεν μπορώ να τα ξεχωρίσω".

Τι αγαπάτε σε εσάς;

"Ξέρεις τι; Κανείς δεν είναι τέλειος. Με αγαπάω όπως είμαι. Είναι πάρα πολύ δύσκολο πράγμα, δε μπορείς να έχεις απαίτηση κάποιος να σε αγαπάει αν δεν αγαπάς εσύ πρώτα τον εαυτό σου. Όταν σε αγαπάς και δέχεσαι ποιος είσαι, είσαι ανοιχτός και εσύ να αγαπήσεις άλλους και να τους φέρεις στη ζωή σου, στην ύπαρξη σου. Να αγαπάς, να αποδέχεσαι αυτά που είσαι και που σου φέρνει η ζωή και να το παλεύεις. Πρέπει να είμαστε "σκληρά καρύδια" σε αυτή τη ζωή, δεν είναι όλα μέλι γάλα".

Ποιο είναι το πολυτιμότερο χαρακτηριστικό που κληρονομήσατε από τους γονείς σας και που το κουβαλάτε μέχρι σήμερα;

"Η καλύτερη κληρονομιά που έχω πάρει από τους γονείς μου είναι η εργατικότητα. Πραγματικά είναι το μεγαλείο που μου έχουνε δώσει. Ξεκίνησα να βοηθάω τους γονείς μου από 9 χρονών, ξεκίνησα να εργάζομαι δίπλα στο πλευρό του πατέρα μου από τα 14 και από τα 17 έκανα την προσωπική μου καριέρα. Θυμάμαι κιόλας κάποτε, μόλις είχα κερδίσει την Eurovision, επέστρεψα στο εστιατόριο του μπαμπά μου και κάποιοι πελάτες είπαν "Μμμ, σιγά που θα μας σερβίρεις" και λέω "Παρακαλώ;", πήγα έβαλα την ποδιά μου και δούλεψα κανονικότατα".

Ως πρέσβειρα της UNICEF, τι θα θέλατε να αλλάξει στην Ελλάδα για τα παιδιά;

"Είναι σημαντικό να κρατάς βάσεις σε κάτι που λέγεται οικογένεια. Πολλές φορές μάνα δεν είναι αυτή που γεννάει το παιδί, αυτό το λέω πιο πολύ γιατί πλέον αρκετά πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο. Είναι σημαντικό τα παιδιά να μεγαλώνουν με καλές βάσεις, η οικογένεια είναι μία από αυτές. Εύχομαι όλα τα παιδιά στην Ελλάδα, όχι μόνο τα ελληνόπουλα, όλα τα παιδιά, να μεγαλώνουν σε ένα υγιές περιβάλλον. Και να κινήσουμε λίγο το θέμα των ανάδοχων γονέων και της υιοθεσίας. Να διευκολύνουν τα πράγματα, να μεγαλώνουν όλοι με σωστές συνθήκες. Στέγη, φαγητό, σωστή εκπαίδευση, υγεία".

Έλενα Παπαρίζου

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Έλενας Παπαρίζου:

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Σάββατο 4 Ιουνίου 2022
ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ

ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022
ΒΕΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022
ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ

ΛΑΡΙΣΑ
Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΑΛΚΑΖΑΡ
Ώρα Έναρξης: 21.30

Προπώληση : Τicketservices.gr
Χορηγός : Οικογένεια Κλιάφα
Χορηγός Αερομεταφορών :Sky Express fly every day
@helenapaparizouofficial @galaxiaslive

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ