Στέλιος Κουδουνάρης | "Δεν είπα ποτέ ότι θα ζητήσω πίσω το ρούχο που φόρεσε η Ανδρομάχη στη Eurovision. Τοποθετήθηκα με αφέλεια και της ζήτησα συγγνώμη"

Ο γνωστός σχεδιαστής αναφέρθηκε στην παρεξήγηση των προγούμενων ημερών.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Στην κάμερα της εκπομπής "Πάμε Δανάη!" και στον Αλέξη Μίχα μίλησε ο Στέλιος Κουδουνάρης. Ο γνωστός σχεδιαστής αναφέρθηκε στη Eurovision, στο φόρεμα που σχεδίασε φέτος για την Ανδρομάχη και την κυπριακή συμμετοχή αλλά και στη συγγνώμη που της ζήτησε ύστερα από μία δήλωσή του.

Συγκεκριμένα, ο Στέλιος Κουδουνάρης, λίγο μετά τον τελικό της Eurovision, δήλωσε πως θα πάρει πίσω το φόρεμα της Ανδρομάχης. Σήμερα, ο σχεδιαστής υποστηρίζει πως δε ζήτησε ποτέ πίσω το ρούχο και πως απλώς ήταν λάθος η τοποθέτησή του. Μάλιστα, ο Στέλιος Κουδουνάρης αποκάλυψε πως ζήτησε συγγνώμη από την Ανδρομάχη αλλά και πως το φόρεμα το έκανε δωρεά στην κυπριακή συμμετοχή.

"Ήταν πολύ τιμητική η πρόταση που μου έγινε από την Κύπρο και το ΡΙΚ για τη Eurovision. Την Ανδρομάχη την γνώριζα ως καλλιτέχνιδα, γιατί είχαμε συνεργαστεί στο παρελθόν. Χάρηκα πολύ που συνεργαστήκαμε με την Ανδρομάχη για τη Eurovision. Η Ανδρομάχη μου άρεσε πολύ στη Eurovision. Δεν είπα ποτέ ότι θα ζητήσω πίσω το ρούχο που φόρεσε η Ανδρομάχη στη Eurovision. Ήταν λίγο διαφορετική η τοποθέτηση μου"

"Ομολογώ ότι τοποθετήθηκα με αφέλεια και της ζήτησα συγγνώμη. Το ρούχο που φόρεσε θα το κρατήσει η ίδια για να θυμάται τον διαγωνισμό. Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι οι σχεδιαστές συνηθίζεται να κρατάνε οι ίδιοι τα ρούχα για τα οποία δεν έχουν αμειφθεί. Εγώ έκανα με χαρά μου το ρούχο της Ανδρομάχης δωρεά στην κυπριακή συμμέτοχη"

Δες το σχετικό απόσπασμα :