Follow us

Η Ρεγγίνα Μακέδου ξύρισε τα μαλλιά της για δεύτερη φορά "Η μάχη που δίνω είναι μεγάλη"

Η Ρεγγίνα Μακέδου έστειλε το δικό της μήνυμα αισιοδοξίας μέσα από ένα βίντεο.

MissBloom TEAM
Ρεγγίνα Μακέδου NDP Photo Agency

Μία πολύ δύσκολη περίοδο με την υγεία της διανύει η Ρεγγίνα Μακέδου, αφού όπως έχει γίνει ήδη γνωστό η λευχαιμία υποτροπίασε. Όπως δημοσίευσε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ετοιμάζεται να ξεκινήσει έναν νέο κύκλο θεραπειών, έτσι χρειάστηκε να ξυρίσει ξανά τα μαλλιά της.

Ωστόσο, μέσα από ένα βίντεο, η Ρεγγίνα Μακέδου θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα αισιοδοξίας, τονίζοντας πως η ομορφιά βρίσκεται μέσα μας. Προσκαλεί μάλιστα όλους τους followers της να γίνουν δότες μυελού των οστών, αφού όπως αναφέρει "ένας από εσάς θα σώσει εμένα".

"Ήρθε η μέρα που πολλές από εμάς δεν θελουμε…. Η μερα που τα μαλλιά πρέπει να φύγουν… και αν δεν το κανεις εσυ θα σου μείνουν στα χέρια… Ε και ;;;; Τρίχες…. Το χάρηκα τη πρώτη φορά…. Το χάρηκα και τώρα !!!!!!! Η δύναμη είναι μέσα μας!!! Η ομορφιά είναι στην ψυχή και στο χαμόγελο μας !!! Η θηλυκότητα δεν δεν προσδιορίζεται από το μάκρος των μαλλιών σου!!! Η μάχη που Δίνω και δίνεις είναι μεγάλη και τα μαλλιά δεν είναι λόγος να νιώθεις άσχημα !!!! Είσαι υπέροχη/ος να το θυμάσαι και να χαμογελάς!!!!! Δώστε αίμα και αιμοπετάλια και εγώ από βδομάδα θα τα χρειαστώ !!!! Γίνετε δότες μυελού των οστών … ένας από εσάς θα σώσει εμένα …. Σας ευχαριστώ !!!!!"

Η ανάρτηση της Ρεγγίνας Μακέδου στο Instagram

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ