Follow us

Βίκυ Καγιά "Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι χαίρεται που θα είμαστε μαζί στο GNTM"

Η άγνωστη συνομιλία που είχε με την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

MissBloom TEAM
Vicky Kaya NDP Photo Agency

Πριν λίγες ημέρες, η κάμερα της εκπομπής "Χαμογέλα και πάλι” συνάντησε τη Βίκυ Καγιά. Μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια μίλησε για την απόφαση της να επιστρέψει στο reality μοντέλων Greece's Next Top Model, αλλά και για για όσους υποστηρίζουν πως ευθύνεται η ίδια που άλλαξε ολόκληρη η ομάδα του reality. Αποκάλυψε μάλιστα και μία άγνωστη συνομιλία που είχε με την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

"Με το Star έχω μια υπέροχη σχέση και τους θεωρώ δεύτερή μου οικογένεια. Όταν κάναμε το ραντεβού φέτος και σκεφτήκανε ότι θέλουν να γίνει το GNTM 5 μου πρότειναν να επιστρέψω. Μου περιέγραψαν μια πολύ διαφορετική κατάσταση και ένα τελείως νέο προϊόν που έχει ανάγκη αλλαγής. Εγώ δε χρειαζόμουν αυτό για να επιστρέψω. Επιστρέφω γιατί μου το ζήτησαν και μου το ζήτησαν με πολύ συγκεκριμένο τρόπο και το θεωρώ υποχρέωσή μου.

Με ιντριγκάρει το γεγονός ότι θα είναι κάτι τελείως καινούργιο άρα θα πρέπει κι εγώ να είμαι κάτι καινούργιο μέσα σε αυτό. Ανοίξαμε την ψαλίδα της ηλικίας γιατί έχει ανοίξει παγκοσμίως. Αν εμείς την κρατάμε κλειστή, είμαστε πίσω επομένως δεν υπάρχει λόγος να γίνει και ολική επαναφορά. Εγώ επιστρέφοντας δεν είπα ότι για να επιστρέψω πρέπει να φύγουν όλοι. Το κανάλι είπε ότι θα αλλάξει όλο. Αν εγώ σαν Βίκυ ζητούσα για να επιστρέψω να αλλάξουν όλα αυτά και για το κανάλι ήταν τόσο σημαντικά, πιστεύεις θα το δεχόντουσαν;

Η Ισμήνη δε ξέρω γιατί αφήνει αιχμές γιατί έχω μια εξαιρετική σχέση μαζί της. Είχαμε μιλήσει πριν καιρό και μάλιστα με είχε πάρει τηλέφωνο και μου είχε πει "Βίκυ, πόσο χαίρομαι που θα είμαστε μαζί” και της λέω, "αγάπη δεν έχω ακόμα ιδέα για το τι και πως, εμένα προς το παρόν μου έχω πει μόνο ότι θα επιστρέψω".

Δες εδώ το βίντεο

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ