Follow us

"Eίχαμε πάει σπίτι του για να φάμε με τη γυναίκα του και τα παιδάκια του και μου είχε πει πόσο με θέλει"

Νέα καταγγελία εις βάρος του σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλου.

MissBloom TEAM
Κώστας Κωστόπουλος NDP

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολουθεί η ελληνική κοινή γνώμη την υπόθεση του - πρώην πια - σκηνοθέτη του Σασμού, Κώστα Κωστόπουλου, ο οποίος πρόσφατα κατηγορήθηκε για βιασμό από την ηθοποιό, Έλενα Αθανασοπούλου. Η νεαρή ηθοποιός προχώρησε σε μία μακροσκελή ανάρτηση στο Facebook φωτογραφίζοντας τον σκηνοθέτη, εκείνος με τη σειρά του παραιτήθηκε από τον Σασμό κάνοντας παράλληλα μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και κάπως έτσι, η υπόθεση έλαβε διαστάσεις.

Και ενώ δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι του χώρου που στηρίζουν τον σκηνοθέτη υπονοώντας ότι η Αθανασοπούλου λέει ψέματα, μία νέα μαρτυρία έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα. Η επίσης ηθοποιός, Άννα Τσουκαλά, με την οποία ο σκηνοθέτης είχε συνεργαστεί το 2007 στη σειρά "Έρωτας", αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων αλλά και λεκτική βία.

Η ηθοποιός, με μία ανάρτηση στο Facebook, μίλησε με λεπτομέρειες για τη συμπεριφορά του Κωστόπουλου ενώ αυτός από την πλευρά του προχωρά σε ακόμη μία μήνυση.

"Eίχαμε πάει σπίτι του για να φάμε με τη γυναίκα του και τα παιδάκια του και μου είχε πει πόσο με θέλει"

Διαβάστε παρακάτω την ανάρτηση:

"PLEASE SHARE THIS POST !!

Sexual harassment 2007 —kostas kostopoulous and nobody talked about it back then. No one helped me … then and now when I asked

desperately for help !!!

Only my good friends !!

ΚΩΣΤΑΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΚΗΝΟΘΕΤΕΣ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΤΟ ΣΙΡΙΑΛ( ΕΡΩΤΑ ) ΣΤΟΝ ΑΝΤΕΝΝΑ ΤΟ 2007 !!

ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ , ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΜΕ ΧΥΔΑΙΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΙΣΙΟ ΤΡΟΠΟ ΣΤΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΝ ΡΕΖΙΛΕΥΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΙ ΑΠΑΙΣΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΓΥΡΙΣΜΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΜΙΛΑΓΕ ΤΟΤΕ !

ΠΡΙΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΥΔΑΙΟ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟΥ !!

ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ !!

ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΙΡΙΑΛ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΑΓΑΝΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΜΟΥ !

ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΜΕ ΜΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΠΟΣΟ ΜΕ ΘΕΛΕΙ !

ΤΟΥ ΕΙΧΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.. ( ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΗ ΠΕΦΤΕΙΣ ΑΝΤΕ ΧΑΣΟΥ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΜΕΤΟ ΕΔΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΟΥΤΣΟΝΑ ) !

ΤΟΝ ΑΚΟΥΓΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΕΣ ΝΑ ΦΕΡΕΤΑΙ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΧΥΔΑΙΟ , ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΩΣ ΜΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΕ ΓΕΛΑΓΑΝΕ ΜΕ ΤΗ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΙΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΣΤΕΙΟ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΣΑΝ ΠΟΡΝΕΣ !!

ΠΟΛΥ ΧΥΔΑΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ , ΚΑΚΟΣ ΚΑΙ ΧΑΛΙΑ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΣΤΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ( ΕΡΩΤΑΣ ) ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝΕ ΜΟΝΟ ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΦΥΛΟ !

ΕΧΩ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΕΡΣΙ ΣΤΟ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΣΕΗ ( ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΘΟΠΟΙΩΝ ) ΔΕΝ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕ ΤΗ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΑΝ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΤΟΤΕ ΜΕ ΑΦΗΣΑΝΕ ΕΤΣΙ !!!

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ !

ΕΠΙΣΗΣ Ο ΚΑΛΟΣ ΦΙΛΟ ΜΟΥ & ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ Vassilios Nicolaos Vitsilogiannis ΣΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΨΥΧΑ !!"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ