Follow us

Travis Barker | Ο σύζυγος της Kourtney Kardashian διαθέτει ένα από τα πιο κομψά και πολυτελή σπίτια στην Καλιφόρνια

Μία έπαυλη πολύ διαφορετική από αυτό που θα περίμενε κανείς.

MissBloom TEAM
Travis barker Kourtney Kardashian Splash news Ideal image

Ένα σπίτι που αγοράστηκε πριν από 16 χρόνια και που μοιάζει ό,τι πιο σύγχρονο. Ο Travis Barker άνοιξε το σπίτι του για το Architectural Digest ξεναγώντας μας μέσω του YouTube.

Minimal, τεράστιο, φωτεινό και με πολλά "κομμάτια" τέχνης, το σπίτι του Travis Barker είναι πολύ πιο elegant από αυτό που περιμέναμε. Ξεναγώντας μας στους χώρους του σπιτιού, ο Travis Barker μίλησε για τα έπιπλα και τις ιστορίες πίσω από αυτά ενώ δεν δίστασε να δείξει και δώρα που του έχει κάνει η γυναίκα του, Kourtney Kardashian. Μάλιστα, η Kourtney Kardashian έκανε την εμφάνιση της στο εν λόγω βίντεο αφού την ώρα των γυρισμάτων βρισκόταν στην κουζίνα απολαμβάνοντας ένα ρόφημα. Τα ντουλάπια της κουζίνας είναι σε λευκό χρώμα ενώ όλες οι λεπτομέρειες είναι μαύρες. Η κουζίνα φιλοξενεί ένα στρόγγυλο τραπέζι και ένα τεράστιο καμπυλωτό παράθυρο με θέα στον κήπο και την πισίνα.

Loading...

Έργα τέχνης και βιβλία υπάρχουν παντού ενώ τα φυτά και τα λουλούδια "βγάζουν" το σπίτι από τις σελίδες των περιοδικών, κάνοντας το πιο ρεαλιστικό και κατοικήσιμο. Τον χώρο γλυκαίνουν προσωπικές πινελιές του Travis Barker όπως τα bmx ποδήλατα που συλλέγει, δύο εξ αυτών είναι Dior και διακοσμούν το σαλόνι του.

Loading...

Όσον αφορά τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού, είναι πραγματικά βγαλμένος από τον κινηματογράφο. Ο κήπος και η πισίνα είναι σε κλασικό στιλ ενώ όπως υπογράμμισε ο Travis Barker, στη συγκεκριμένη πισίνα έμαθαν κολύμπι όλα του τα παιδιά.

Δες το σχετικό βίντεο :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ