Ρούλα Σταματοπούλου | Μας ξεναγεί στο δωμάτιο του νεογέννητου γιου της

Η αγαπημένη make up artist έγινε μανούλα για πρώτη φορά.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Λίγες μέρες πριν η αγαπημένη make up artist Ρούλα Σταματοπούλου έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, ένα υπέροχο αγοράκι. Την ανακοίνωση έκανε την Πέμπτη το μεσημέρι μέσα από την εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη, η οποία έδωσε τις καλύτερες ευχές τόσο στην Ρούλα όσο και στον σύζυγό της.

Λίγες μέρες πριν τον ερχομό του μωρού, η ευτυχισμένη μέλλουσα μανούλα είχε δείξει μέσω Instagram το δωμάτιο του μικρούλη.

Ρούλα Σταματοπούλου | Η υπέροχη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα

Σε γήινα χρώματα, με πολλά στοιχεία κίτρινου χρώματος και με μία πανέμορφη κούνια, το υπνοδωμάτιο μοιάζει βγαλμένο από διαφήμιση. Μάλιστα, οι τοίχοι του υπνοδωματίου βάφτηκαν με πολλή αγάπη, από την ίδια. Οφείλουμε να ομολογήσουμε βέβαια πως η ριγέ ταπετσαρία στον τοίχο πίσω από την κούνια, κλέβει την παράσταση.

Μάλιστα κάτω από το post η Ελένη Μενεγάκη είχε κάνει το εξής σχόλιο : "Έλα και πλησιάζουν οι μέρες που θα έχεις τον μπέμπη αγκαλίτσα ❤️❤️❤️❤️❤️"

Πριν από μερικές μέρες μάλιστα, η Ρούλα Σταματοπούλου διοργάνωσε και ένα baby shower party γιορτάζοντας με αυτόν τον τρόπο τον ερχομό του γιου της.