Follow us

Ερωτευμένη η Αθηνά Ωνάση | Ποιος είναι ο επιχειρηματίας που άφησε τη σύζυγό του για χάρη της;

Τέλος στη μοναξιά της φαίνεται πως έδωσε η εγγονή του Αριστοτέλη.

MissBloom TEAM
Αθηνά Ωνάση @yannadarilis

Θα μπορούσε να είναι και η θλιμμένη πριγκίπισσα μιας και η οικογένειά της έχει υπάρξει μία από τις πιο πλούσιες παγκοσμίως, αλλά παράλληλα και μία από τις πιο άτυχες και τραγικές. Η Αθηνά Ωνάση είναι ένα κορίτσι που πέρασε πολλά και τα τελευταία χρόνια έχει κλειστεί στον εαυτό του. Η μόνη της παρηγοριά είναι τα άλογα με τα οποία ασχολείται ανελλιπώς.

Είναι άλλωστε γνωστό ότι μετά το άσχημο διαζύγιό της με τον Βραζιλιάνο Αλβάρο Ντε Μιράντα Nέτο, η Αθηνά δυσκολεύτηκε πολύ να ανακάμψει με αποτέλεσμα ο περίγυρός της να θορυβηθεί. Παρόλα αυτά, φαίνεται πως έπειτα από πολλά χρόνια, ο έρωτας ξαναχτύπησε την πόρτα της "χρυσής κληρονόμου", μιας και σύμφωνα με πληροφορίες είναι και πάλι ερωτευμένη.

Το ρεπορτάζ της εκπομπής "Love it" κάνει λόγο για έναν γοητευτικό επιχειρηματία με πάθος για τα άλογα ονόματι Αλμπέρτο Ζόρζι. Γνωρίστηκε με την Αθηνά όταν εκείνη του πούλησε το άλογό της, τον Κορνέτο Κ., και έκτοτε αναπτύχθηκε ανάμεσά τους μία πολύ στενή σχέση. Μάλιστα ο Αλμπέρτο είναι τόσο ερωτευμένος με την Αθηνά, που ήδη άφησε τη σύζυγό του για χάρη της.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Ερωτευμένη η Αθηνά Ωνάση | Ποιος είναι ο επιχειρηματίας που άφησε τη σύζυγό του για χάρη της;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ