Follow us

Ανίτα Μπραντ | "Έχασα ξαφνικά τον πατέρα μου από κορονοϊό"

Η Ανίτα Μπραντ "λύγισε" μιλώντας για τον θάνατο του πατέρα της.

MissBloom TEAM
ανίτα μπραντ Instagram

Στην κάμερα της εκπομπής "Happy Day" μίλησε ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ. Ο γνωστός φωτογράφος και η σύζυγος του μίλησαν για τον ερχομό του γιου τους και την ευτυχία που βιώνουν ενώ η Ανίτα Μπραντ αναφέρθηκε και στον πρόσφατο χαμό του πατέρα της.

Ανίτα Μπράντ-Χάρης Χριστόπουλος | Οι πολυτελείς εξωτικές διακοπές με το "Χριστοπουλάκι"

Συγκεκριμένα, η Ανίτα Μπραντ λύγισε on camera μιλώντας για τον θάνατο του πατέρα της ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, λόγω κορονοϊού.

"Δυστυχώς ήταν πολύ ξαφνικό, δεν το περιμέναμε αλλά το καλό είναι ότι πρόλαβα να πάω να τον δω. Δεν περίμενα ποτέ στη ζωή μου ότι θα έχανα τον πατέρα μου τόσο νέο και από αυτή την αρρώστια. Μίλαγα με την γιατρό του και μου έλεγε ότι ήταν στάσιμος και όλα καλά. Λέω στη μαμά μου να πάμε να τον δούμε, τον μεταφέρανε σε άλλη πτέρυγα αλλά εμείς δεν γνωρίζαμε ότι αυτό θα γίνει για να τον αποχαιρετήσουμε"

"Χαρακτηριστικό είναι ότι είχε πάει ο μικρός έξω από το νοσοκομείο και περίμενε γιατί δεν τον είχε γνωρίσει και του το είπε η Άννα. "Έχει έρθει ο Χρήστο να σε δει, γίνε καλά”. Άρχισε να κλαίει ήθελε πάρα πολύ. Αυτό είναι που μένει, μόνο αγάπη, το σύνθημα είναι ότι έχουμε με αυτά περνάμε καλά. Η ζωή χωρίς ανθρώπους δεν είναι ζωή"

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ