Follow us

Το απόλυτο κορμί | Η Μαρία Κορινθίου ποζάρει με μαγιό μετά τη μεγάλη απώλεια κιλών

Η γνωστή ηθοποιός αποφάσισε να κάνει μία ριζική αλλαγή στην εμφάνισή της.

MissBloom TEAM
Μαρία Κορινθίου Instagram @mariakorinthiou

Τα μπάνια στη θάλασσα φαίνεται πως ξεκίνησε η Μαρία Κορινθίου, ανεβάζοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σχετικές φωτογραφίες. Συγκεκριμένα, η Μαρία Κορινθίου δημοσίευσε τρεις φωτογραφίες της με μπικίνι αφηνοντάς μας -δικαίως- άφωνους.

Μαρία Κορινθίου | Σούπερ αδυνατισμένη ποζάρει με σέξι εσώρουχα

Με λυτά τα μαύρα μακριά της μαλλιά και φορώντας ένα πολύχρωμο μπικίνι, η Μαρία Κορινθίου πόζαρε στον φωτογραφικό φακό πιο ανανεωμένη από ποτέ. Η ηθοποιός έχει χάσει πολλά κιλά, κάτι που παρατηρήσαμε και στην πρόσφατη εμφάνισή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου "Χαμογέλα και Πάλι". Μάλιστα, είχε μιλήσει για την απόφαση της να χάσει κιλά και να ξεκινήσει μία διατροφή, λέγοντας τα εξής :

"Ποτέ μου δεν έκανα διατροφή και ποτέ δεν ανεβαίνω στη ζυγαριά. Με αποτέλεσμα όμως, λόγω Covid να πάρω κάποια κιλά. Οπότε επειδή κατάλαβα ότι κάτι έχω πάρει, ανέβηκα στη ζυγαριά μετά από πολλά χρόνια και είδα ότι όντως είχα πάρει. Έτσι αποφάσισα να κάνω διατροφή. Ήταν μια διατροφή που θεωρείται "αυστηρή”. Ήταν πρωτεϊνούχα διατροφή για να τα χάσω και να τελειώνω. Ήταν σαλάτα – κρέας"

Δες τις σχετικές φωτογραφίες και το απόσπασμα από τη συνέντευξη :

Το απόλυτο κορμί | Η Μαρία Κορινθίου ποζάρει με μαγιό μετά τη μεγάλη απώλεια κιλών
Μαρία Κορινθίου
Μαρία Κορινθίου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ