Follow us

Crash Test | Δέκα διάσημες Ελληνίδες που έχουν ήδη ποζάρει με τα μαγιό τους

Το καλοκαίρι ήρθε νωρίς και πολύ χαιρόμαστε γι' αυτό.

MissBloom TEAM
Κλέλια Ανδριολάτου Instagram

Είμαστε μία ανάσα πριν το καλοκαίρι. Τα πρώτα μαγιό έχουν ήδη αγοραστεί και οι πρώτες βουτιές έχουν ήδη γίνει. Οι καλοκαιρινές φωτογραφίες με μαγιό, αναμένεται να κατακλύσουν το Instagram όπως κάθε χρόνο. Σήμερα, λίγο πριν καλωσορίσουμε το μήνα Ιούνιο, βρήκαμε δέκα διάσημες Ελληνίδες που αγαπάνε να ποζάρουν με τα μαγιό τους και που το έχουν ήδη κάνει για το φετινό καλοκαίρι.

Νούμερο ένα στη λίστα μας είναι η Ελένη Φουρέιρα. Η γυναίκα "φωτιά" της pop μουσικής σκηνής δημοσιεύει συνεχώς φωτογραφίες της με μαγιό ενώ όπως όλα δείχνουν αγαπά ιδιαίτερα πολύ να φορά μπικίνι.

Loading...

Δεύτερη στη λίστα μας βρίσκεται η Τόνια Σωτηροπούλου. Η ηθοποιός λατρεύει να μοιράζεται με τους followers της φωτογραφίες καλαίσθητες και προσεγμένες ενώ για το φετινό καλοκαίρι, έχει ήδη δημοσιεύσει την πρώτη της φωτογραφία με μαγιό.

Loading...

Οι καλοκαιρινές φωτογραφίες που ανυπομονούμε σχεδόν κάθε χρόνο να δούμε, είναι αυτές της Κλέλιας Ανδριολάτου. Η ηθοποιός μάς μαγεύει με την ομορφιά και την αισθητική της ενώ φωτογραφίζεται συνεχώς με μαγιό εντυπωσιάζοντας μας όμως κάθε φορά, σαν να είναι η πρώτη φορά.

Loading...

Με μαγιό αγαπάμε να βλέπουμε και την Δανάη Παππά. Η μελαχρινή ηθοποιός έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χορό και αυτό δεν κρύβεται.

Loading...

Με τις φωτογραφίες της Βάσιας Κωσταρά είμαστε πραγματικά ερωτευμένες. Και πώς να μην είμαστε άλλωστε, αφού η γνωστή σχεδιάστρια μόδας μοιράζεται τις πιο όμορφες φωτογραφίες, από τα πιο υπέροχα μέρη. Η Βάσια Κωσταρά συγκαταλέγεται στις γυναίκες που δείχνουν τα σημάδια τους και που τα "αγκαλιάζουν" με αγάπη.

Loading...

Επόμενη στη λίστας μας είναι η Δανάη Μπάρκα. Το πιο δροσερό κορίτσι της ελληνικής τηλεόρασης λατρεύει το καλοκαίρι, τη θάλασσα και τον ήλιο ενώ απολαμβάνει να φορά το μαγιό της και να ποζάρει στο φωτογραφικό φακό.

Loading...

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φυσικά και δε θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη λίστα. Της πάει ό,τι κι αν φορέσει ενώ τολμά να δοκιμάζει πολλά και διαφορετικά είδη μαγιό.

Loading...

Loading...

Η Αθηνά Οικονομάκου έχει ένα από τα πιο γυμνασμένα σώματα της ελληνικής showbiz, κάτι που μας υπενθυμίζει κάθε καλοκαίρι, με κάθε της φωτογραφία με μαγιό. Οι κοιλιακοί της δεν περνούν απαρατήρητοι από κανέναν.

Loading...

Loading...

Ένα από τα επίσης πιο γυμνασμένα κορίτσια είναι και η Ευγενία Σαμαρά. Η ταλαντούχα ηθοποιός είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και κάθε φωτογραφία που μοιράζεται είναι το λιγότερο αξιολάτρευτη. Το καλοκαίρι της πάει πολύ και οι φωτογραφίες της με μαγιό είναι εδώ για να το αποδείξουν.

Loading...

Loading...

Τελευταία και καλύτερη στη λίστα μας είναι η Βίκυ Καγιά. Το μοντέλο και παρουσιάστρια είναι κομψή ακόμα και στην παραλία ενώ κάθε φορά που τη βλέπουμε με μαγιό, μάς επιβεβαιώνει πως έχει δικαίως τον τίτλο του top model.

Loading...

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ