Follow us

Μαρίσα Βουλγαράκη | H κόρη της Χριστίνας Λαμπίρη μιλάει για την απώλεια των 35 κιλών που της άλλαξε τη ζωή

"Η αφορμή ήρθε όταν, στα 22 μου, άρχισα να παθαίνω κρίσεις πανικού".

MissBloom TEAM
Χριστίνα Λαμπάρη-Μαρίσα Βουλγαράκη NDP

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό "Hello" η Μαρίσα Βουλγαράκη, κόρη της Χριστίνας Λαμπίρη, αποκαλύπτοντας πράγματα για την προσωπική της ζωή αλλά και την υγεία της. Η Μαρίσα μίλησε ανοιχτά για τη γνωριμία με τον σύζυγό της, για την απόφαση της να εγκατασταθεί μόνιμα στην Πάτρα αλλά και για τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της.

Μαίρη Κατράντζου | Μας συστήνει για πρώτη φορά την κομψή και γλυκύτατη μητέρα της

Η Μαρίσα Βουλγαράκη αναφερόμενη στον σύζυγό της, Νίκο, σημείωσε πως αυτό που ερωτεύτηκε σε εκείνον ήταν η καλοσύνη του ενώ τόνισε πως η γνωριμία τους ήταν καρμική, για εκείνον άφησε τη ζωή της στο εξωτερικό μετακομίζοντας μόνιμα στην Πάτρα. Στη συνέχεια, η κόρη της Χριστίνας Λαμπίρη, μίλησε για τις κρίσεις πανικού που αντιμετώπισε σε ηλικία 22 ετών, λέγοντας χαρακτηριστικά πως αυτή ήταν και η αφορμή που την έκανε να καταλάβει πως έχει θυρεοειδή. Με την κατάλληλη μάλιστα αγωγή, η Μαρίσα Βουλγαράκη λέει πως έχασε 35 κιλά, δίχως μάλιστα καμία ιδιαίτερη προσπάθεια.

"Η γνωριμία μας ήταν καρμική. Συναντηθήκαμε για πρώτη φορά σε καλοκαιρινές διακοπές το 2012, μέσω κοινής παρέας. Δεν είχαμε καμία επικοινωνία τα επόμενα χρόνια και ξαφνικά, στα τέλη το 2018, βρεθήκαμε ξανά στο γάμο μιας από τις καλύτερες φίλες μου, με την οποία ήμασταν μαζί στην Αγγλία. Δεν με γνώρισε, γιατί είχα χάσει πολλά κιλά από το 2012, αλλά, με το που κοιταχτήκαμε, αυτό ήταν.

Δεν ξεκίνησα από την εξωτερική μου εικόνα, καθώς τα είχα βρει με τον εαυτό μου. Η αφορμή ήρθε όταν, στα 22 μου, άρχισα να παθαίνω κρίσεις πανικού. Σε μία από αυτές πήγα στον Ευαγγελισμό, όπου μου είπε ο γιατρός: Κορίτσι μου, τον θυροειδή σου τον έχεις κοιτάξει ποτέ;". Τότε ανακάλυψα ότι είχα τεράστιο πρόβλημα με τον θυρεοειδή. Όταν λοιπόν έλαβα την κατάλληλη αγωγή, είχε αποτελέσματα όποια δίαιτα έκανα. Έφυγαν τα κιλά από μόνα τους, χωρίς να χρειαστεί να καταφύγω σε εξαντλητικές δίαιτες.

Σε εκείνη τη φάση, σε διάστημα ενάμιση χρόνου, έχασα 35 κιλά."

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ