Follow us

Μαίρη Συνατσάκη | "Όλη μέρα προσπαθώ να ξεφύγω από τη σκέψη αυτού του εφιαλτικού σκηνικού και συνειδητοποιώ ότι..."

Η δημόσια τοποθέτηση της παρουσιάστριας για τα 19 παιδιά που σκοτώθηκαν στο Τέξας.

MissBloom TEAM
Μαίρη Συνατσάκη Instagram/@mairiboo

Τις σκέψεις και τα συναισθήματά της για το Τέξας και τα 19 παιδιά που δολοφονήθηκαν, μοιράστηκε δημόσια η Μαίρη Συνατσάκη.

Μαίρη Κατράντζου | Μας συστήνει για πρώτη φορά την κομψή και γλυκύτατη μητέρα της

Γράφοντας ένα κείμενο και δημοσιεύοντας το στο Instagram, η Μαίρη Συνατσάκη μοιράστηκε τις σκέψεις και τα συναισθήματά της, όπως συνηθίζει να κάνει κάθε φορά, για ό,τι την απασχολεί. Η Μαίρη και τα κείμενά της μάς αγγίζουν κάθε φορά.

Ολόκληρο το κείμενό της :

"Ξύπνησα στις 5 σήμερα και ξεκίνησα να διαβάζω για το Τέξας. Όλη μέρα προσπαθώ να ξεφύγω από τη σκέψη αυτού του εφιαλτικού σκηνικού και συνειδητοποιώ ότι αυτό το εσωτερικό ελατήριο που έχουμε και μπορεί να μας επαναφέρει στη δική μας πραγματικότητα, μακριά από τα εξωτερικά προβλήματα, έχει χαλαρώσει. Δεν κάνει πια άμεσα αυτό το τόιγκ μέσα μου. Κυρίως από ενοχές. Έχουν γίνει πολλά με την ανθρωπότητα. Έχω πάρα πολλά πράγματα για τα οποία είμαι ευγνώμων τούτη τη στιγμή. Είναι σωστό να τα θυμάμαι και να τα εκτιμώ αλλά βρίσκομαι σε πραγματική δυσκολία με αυτήν την ισορροπία"

"Αναρωτιέμαι τι κάνει το δικό σας ελατήριο. Σκέφτομαι πόσο γρήγορα επιστρέφετε στα καλά που σας συμβαίνουν. Έχετε κάποιο κόλπο; Το θέλω!!!Να μου το πείτε. Προφανώς η ευγνωμοσύνη στο τέλος της μέρας θα κερδίσει αλλά"

Μαίρη Συνατσάκη | "Όλη μέρα προσπαθώ να ξεφύγω από τη σκέψη αυτού του εφιαλτικού σκηνικού και συνειδητοποιώ ότι..."
Μαίρη Συνατσάκη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ