Follow us

"Ένα πρωί ξύπνησα κι ο μπαμπάς μου είχε βάλει τέλος στη ζωή του. Ήταν σοκ" - Συγκλονίζει η Ελένη Καστάνη

Η Ελένη Καστάνη μίλησε για την αυτοκτονία του πατέρα της αποκαλύπτοντας πως ήταν η μοναδική που τον αποχαιρέτησε.

MissBloom TEAM
Ελένη Καστάνη NDP

"Ανοιχτά" μίλησε χθες η Ελένη Καστάνη στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια. Η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε μία αποκαλυπτική και συγκινητική συνέντευξη αφού μεταξύ άλλων, η Ελένη Καστάνη μίλησε με ειλικρίνεια για τον χαμό του πατέρα της υπογραμμίζοντας πως η απώλειά του, δεν έχει γιατρευτεί ακόμα μέσα της.

Celebrity News | Η κόντρα της Καστάνη με τη Μουτίδου, η απάντηση της Αντωνά στον Εμμανουηλίδη και τα νεύρα του Λιάγκα για τη συνέντευξη της Πισπιρίγκου

Ο πατέρας της Ελένης Καστάνη αυτοκτόνησε όταν η ίδια ήταν 12 ετών. Η ηθοποιός ανέφερε για πρώτη φορά πως ήταν η μοναδική που τον αποχαιρέτησε, η τελευταία που τον είδε ζωντανό. Μάλιστα, η κωμική ηθοποιός τόνισε πως δεν έχει κάνει ποτέ ψυχοθεραπεία και πως ο χαμός του πατέρα της είναι κάτι που δεν έχει καταφέρει ακόμη να γιατρέψει.

"Ο πατέρας μου έφυγε όταν ήμουν 12 χρονών. Αυτοκτόνησε. Πήγαινα περιοδεία και όλοι οι δημοσιογράφοι με ρωτούσαν αυτό. Έχω δραματικό υπόβαθρο ως άνθρωπος και όλο αυτό το γύρισα στην κωμωδία. Ήμασταν μια φυσιολογική οικογένεια. Δεν είχε δείξει σημάδια ότι είχε κάποιο πρόβλημα, δεν είχε κάποια διαφωνία με τη μητέρα μου, κάτι έντονο. Ήταν σοκ που ένα πρωινό ξύπνησα και δεν υπήρχε ο μπαμπάς μου. Το να βάλει κάποιος τέλος στη ζωή του είναι η απόλυτη δύναμη και η απόλυτη αδυναμία".

"Ο μπαμπάς μου ήθελε να γίνει κάτι παραπάνω από αυτό που ήταν και δεν τα κατάφερε. Άφησε ένα γράμμα, το πιο συγκλονιστικό από όλα ήταν ότι ήμουν το μόνο άτομο που τον αποχαιρέτησε, ξύπνιο μέσα στο σπίτι. Ήμουν η τελευταία που τον είδα. Είναι κάτι που σε ακολουθεί. Δεν έχω κάνει ποτέ ψυχοθεραπεία, δεν το έχω γιατρέψει μέσα μου. Άφησε το γράμμα το οποίο απευθυνόταν στη μητέρα μου".

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ