Follow us

21 μαμάδες του Hollywood που είναι ολόιδιες με τις κόρες τους

Αυτές είναι οι mini me εκδοχές τους.

MissBloom TEAM
Milla Jovovich Instagram @millajovovich

Όλοι κάπου μοιάζουμε. Στον μπαμπά μας, στη μαμά μας ή ακόμη και σε κάποιον μακρινό συγγενή. Πολύ συχνά βέβαια, συναντάμε ανθρώπους που δε φαίνεται να μοιάζουν σε κάποιον ενώ άλλες φορές, συναντάμε ανθρώπους που είναι πιστά αντίγραφα των γονιών τους. Σήμερα, σας παρουσιάζουμε 21 μαμάδες του Hollywood που είναι ολόιδιες με τις κόρες τους.

Πρώτη και καλύτερη στη λίστα μας, είναι η Reese Witherspoon. Η διάσημη ηθοποιός και η κόρη της, Ava, είναι τρομακτικά ίδιες. Η Ava μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της, που κάλλιστα θα μπορούσε κάποιος να τις μπερδέψει.

Loading...


Loading...


Νούμερο δύο, η Gwyneth Paltrow. Η 18χρονη σήμερα κόρη της ηθοποιού όσο μεγαλώνει, μοιαζει όλο και περισσότερο στη μητέρα της. Η Apple, όπως είναι το όνομά της, επιβεβαιώνει τη γνωστή ρήση "το μήλο κάτω από τη μηλιά".

Loading...


Στη συνέχεια, υπάρχει και η Demi Moore η οποία έχει χαρίσει απλόχερα τα γονίδιά της όχι σε μία της κόρη αλλά σε τρεις. Οι τέσσερις τους έχουν ποζάρει μάλιστα φορώντας τα ίδια ρούχα, κάνοντας μας να τα "χάσουμε". Το μόνο που φαίνεται να τις διαφοροποιεί, είναι το χρώμα των μαλλιών.

Loading...


Απο τη λίστα μας φυσικά και δε θα μπορούσε να λείπει η πανέμορφη Lisa Bonet και η ακόμα πιο πανέμορφη κόρη της, Zoë Kravitz. Οι δύο γυναίκες είναι πραγματικά σαν δύο σταγόνες νερό ενώ μοιάζουν ακόμα και στο στιλ.

Loading...


Συνεχίζουμε με την Christie Brinkley και την κόρη της, Sailor. Μαμά και κόρη έχουν το ίδιο χαμόγελο, τα ίδια ζυγωματικά και τα ίδια μαλλιά. Η Sailor είναι αδιαμφισβήτητα μία mini Christie.

Loading...


Η Maya Hawke είναι η κόρη της Uma Thurman και αυτό φαίνεται. Η Maya Hawke μοιάζει παρά πολύ με τη μητέρα της ενώ ακολουθεί και τα βήματα της στην υποκριτική. Οι δύο γυναίκες μοιάζουν και στην ομορφιά και στο ταλέντο.

Loading...


Loading...


Τη δίκη της mini εκδοχή έχει και η Kim Kardashian. Η North, που φέτος γίνεται 9 ετών, μοιάζει θυμίζει πάρα πολύ τη μητέρα της ακόμη και στο στιλ.

Loading...


Η ομοιότητα της Thandiwe Newton και της κόρης της, Nico Parker, δε μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν. Μαμά και κόρη μοιάζουν τόσο πολύ, ακόμα και στο σχήμα των χειλιών. Είναι αυτό που λέμε "καρμπόν".

Loading...


Η Rani Fujikawa είναι μόλις 3,5 ετών, η ομοιότητα όμως με τη μητέρα της, Kate Hudson, είναι ήδη ολοφάνερη. Η μικρή Rani έχει ακόμη και το ίδιο χαμόγελο με την γλυκιά ηθοποιό.

Loading...


Μία από τις πιο χαρακτηριστικές και οφθαλμοφανείς ομοιότητες του Hollywood, είναι αυτή της Madonna και της κόρης της, Lourdes Leon. Η ομοιότητα των δύο γυναικών είναι πραγματικά αξεπέραστη.

Loading...


Στην ίδια κατηγορία ανήκει και η Vanessa Paradis με την κόρη της, Lily-Rose Depp. Η 22χρονη κόρη του Johnny Depp, δείχνει ακριβώς όπως έδειχνε η μητέρα της οταν ήταν στην ηλικία της. Μία ομοιότητα απίστευτη.

Loading...


Την ίδια ομορφιά μοιράζεται και η Kim Basinger με την κόρη της, Ireland Baldwin. Αν και έχουν εντελώς διαφορετικό στιλ, μαμά και κόρη μοιάζουν πάρα πολύ.

Loading...


Loading...


Η Gabrielle Union μοιάζει επίσης πάρα πολύ με την κόρη της, Kaavia James Union-Wade, ειδικά όταν επιλέγουν να φοράνε τα ίδια ρούχα.

Loading...


Η Lila και η Kate Moss είναι άλλο ένα ζευγάρι μαμάς - κόρης με εντυπωσιακή ομοιότητα. Οι δυο γυναίκες μάλιστα, εμφανίστηκαν φέτος μαζί στο Met Gala όπου ήταν πραγματικά εκθαμβωτικές.

Loading...


Περισσότερο με δίδυμες αδερφές παρά με μητέρα και κόρη μοιάζουν η Jessica Alba και η κόρη της, Honor Marie Warre. Μάλιστα, οι δυο τους ανεβάζουν πολύ συχνά βίντεο και φωτογραφίες απολαμβάνοντας ιδιαίτερα πολύ τη σχέση και την ομοιότητα τους.

Loading...


Οι γιοι της Victoria Beckham είναι ίδιοι με τον πατέρα τους, David. Η κόρη όμως του ζευγαριού, η 11χρονη Harper, μοιάζει αδιαμφισβήτητα τη μητέρα της.

Loading...


Ταιριαστές, όμορφες και ολόιδιες είναι και η Jessica Simpson με την κόρη της, Maxwell Drew. Οι δυο τους μοιάζουν ακόμα περισσότερο όταν φοράνε τα ίδια ρούχα.

Loading...


Η αξιολάτρευτη Amy Adams έχει μία επίσης αξιολάτρευτη μικρή εκδοχή του εαυτού της. Η 12χρονη Aviana μοιάζει απίστευτα πολύ στη μητέρα της εκπέμποντας ακόμη και την ίδια ηρεμία.

Loading...


Τελευταία στη λίστα μας είναι η εντυπωσιακή Milla Jovovich. Η 14χρονη κόρη της, Ever Gabo Anderson, έχει μία ονειρεμένη ομορφιά, ίδια με της μητέρας της ενώ έχουν ακριβώς το ίδιο χρώμα ματιών.

Loading...


Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ