Follow us

Οικογενειακή υπόθεση | Η Χριστίνα Λαμπίρη αγκαλιά με τον εγγονό και την κόρη της

Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε ανοιχτά για τις αντιρρήσεις που είχε ο πατέρας της για τις επαγγελματικές της επιλογές αλλά και για την οικονομική καταστροφή της οικογένεια της.

MissBloom TEAM
Χριστίνα Λαμπίρη NDP

Στο εξώφυλλο γνωστού περιοδικού φιλοξενήθηκαν η Χριστίνα Λαμπίρη μαζί με τον εγγονό και την κόρη της, Μαρίσα Βουλγαράκη. Μαμά και κόρη έδωσαν μία σπάνια, κοινή συνέντευξη ενώ έδειξαν με τον τρόπο τους, πως η απόσταση που τις χωρίζει δεν επηρεάζει τη σχέση που έχουν.

Μαρίσα Βουλγαράκη | H κόρη της Χριστίνας Λαμπίρη μιλάει για την απώλεια των 35 κιλών που της άλλαξε τη ζωή

Η Μαρίσα Βουλγαράκη ζει πλέον μόνιμα στην Πάτρα με τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο και τον δύο ετών γιο τους, Διονύση. Η κόρη της Χριστίνας Λαμπίρη μίλησε για την απόφαση της να εγκαταλείψει τη ζωή της στο εξωτερικό αλλά για τη ριζική αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση. Αντίστοιχα, η πετυχημένη δημοσιογράφος μίλησε ανοιχτά για τις αντιρρήσεις που είχε ο πατέρας της στο να γίνει δημοσιογράφος ενώ ανέφερε την τραγική εμπειρία που την έκανε να συνειδητοποιήσει πως "όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο".

"Έγινα μητέρα και το ίδιο διάστημα η οικογένειά μου καταστράφηκε οικονομικά εξαιτίας μίας πυρκαγιάς. Μέσα σε μία στιγμή, χάθηκαν όλα, έφυγε η γη κάτω από τα πόδια μας"

"Αυτή η ιστορία άλλαξε εντελώς τα δεδομένα και τον τρόπο σκέψης μας. Ο πατέρας μου συνήθιζε να λέει ότι τα κορίτσι ή δουλεύουν στην οικογενειακή επιχείρηση ή παντρεύονται. Όταν επέμενα ότι εγώ ήθελα να γίνω δημοσιογράφος μου απαντούσε ότι αυτό δεν είναι επάγγελμα και ή θα εργαζόμουν μαζί του ή θα έβρισκα μια σοβαρή δουλειά να κάνω. Τελικά, λόγω των καταστάσεων, κι εκείνος δεν μπορούσε να φέρει αντίρρηση, υποχρεώθηκα να βγω στην αγορά εργασίας, αρχικά για τις ανάγκες του παιδιού και στη συνέχεια για να στηρίξω το οικογενειακό εισόδημα"

"Μια τόσο σκληρή ιστορία με άλλαξε πολύ και με έφερε σε ένα διαφορετικό μονοπάτι της ζωής, σε αυτό που ήθελα να κάνω πάντα, αλλά σε τεράστια ένταση. Θα μπορούσα να ήμουν απλώς μια δημοσιογράφος ενός περιοδικού, όπως ξεκίνησα. Ο Θεός όμως τα έφερε έτσι, με ευλόγησε με τέτοιον τρόπο ώστε να το νιώσω όλο μέχρι το 100%", δήλωσε η Χριστίνα Λαμπίρη στο περιοδικό "Hello"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ