Follow us

Αποκαλύφθηκε το φύλο του μωρού της Jennifer Lawrence | Η Ellen DeGeneres τα είπε όλα

Η Jennifer Lawrence έγινε μαμά πριν από τρεις μήνες

(FILE) Jennifer Lawrence Marries Cooke Maroney

Μαμά έγινε για πρώτη φορά η Jennifer Lawrence τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν και έφερε στον κόσμο το παιδί της, καρπό του έρωτα της με τον Cooke Maroney. Ωστόσο το φύλο του μωρού ήταν άγνωστό, αυτό μέχρι πρότινος.

Την αποκάλυψη την έκανε η Ellen DeGeneres! Η παρουσιάστρια έκανε τηλεφωνική συνέντευξη με την ηθοποιό για την εκπομπή της, "The Ellen DeGeneres Show”.

"Ο κόσμος δεν το ξέρει αυτό, όμως συνήθιζα να μένω στο σπίτι που μένεις τώρα όταν ξεκίνησα το σόου 20 χρόνια νωρίτερα. Τώρα μένω δίπλα σου και σε κοιτάζω που μένεις στο σπίτι μου με το καινούριο μωρό. Παρεμπιπτόντως, σε ακούω καμιά φορά που του μιλάς (to him)", είπε χαρακτηριστικά η Ellen DeGeneres, αποκαλύπτοντας με αυτό τον τρόπο πως η Jennifer Lawrence έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι.

Είναι πρώτη φορά που μαθαίνουμε κάτι γι' αυτό το μωρό, μιας και η ηθοποιός και ο ιδιοκτήτης γκαλερί της έχουν αποφασίσει να μην γνωστοποιούν στοιχεία της προσωπικής τους ζωής. Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2018, ενώ παντρεύτηκαν τον Οκτώβριο του 2019. Το Σεπτέμβριο του 2021 επιβεβαίωσαν την είδηση της εγκυμοσύνης, ενώ στις αρχές Απριλίου δεν είχαν κάνει και πουθενά κάποια εμφάνιση με το νεογέννητο μωρό τους.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ