Follow us

Ηλιάνα Παπαγεωργίου | Η επική απάντησή της στα σχόλια του Λάκη Γαβαλά ότι είναι "πιόνι"

"Νομίζω ότι ο Λάκης Γαβαλάς..."

MissBloom TEAM
Ηλιάνα Παπαγεωργίου Instagram

"Πιόνι" φαίνεται πως χαρακτήρισε ο Λάκης Γαβαλάς την Ηλιάνα Παπαγεωργίου με εκείνη να δίνει τη δική της, επική απάντηση. Πιο συγκεκριμένα, η κάμερα της εκπομπής "Super Katerina" συνάντησε το μοντέλο στο αεροδρόμιο κατά την άφιξή της από το Μιλάνο. Η δημοσιογράφος τη ρώτησε πολλά πράγματα ενώ της ανέφερε και τα πρόσφατα σχόλια του Λάκη Γαβαλά. H Ηλιάνα Παπαγεωργίου, με χαμόγελο στα χείλη, σχολίασε τον χαρακτηρισμό του Λάκη Γαβαλά με τον πιο γλυκό τρόπο.

Ελεονώρα Μελέτη για Χριστίνα Μπόμπα | "Αν δούλευε ταμείο σε σούπερ μάρκετ θα έλεγαν η μάνα, η ήρωας"

"Αρχικά, πιστεύω ότι η Ηλιάνα είναι σαν ένα πιόνι, που το βάζουν από το ένα παιχνίδι στο άλλο, μήπως να ανοίξει ένα καζίνο; Δεν ξέρω, κάθε μέρα ακούω και κάτι άλλο για εκείνη. Είναι πολύ όμορφο κορίτσι και νομίζω ότι πρέπει να βρει έναν ωραίο τύπο, να πάει διακοπές σε νησιά και να αποδείξει πως δεν είναι ανάγκη να το κάνει μπροστά στις κάμερες" είπε ο Λάκης Γαβαλάς πρόσφατα στις κάμερες ενώ η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απάντησε :

"Νομίζω ότι ο Λάκης Γαβαλάς είναι τόσο stylish που θα ασχολιόταν μόνο με ένα πιόνι: την βασίλισσα. Τον ευχαριστώ, είναι τόσο γλυκός!"

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ