Follow us

Μαίρη Συνατσάκη | "Τα απολύτως σεξιστικά σχόλια και χειρονομίες του Ψινάκη σε πανελλαδική μετάδοση..."

Η Μαίρη Συνατσάκη παίρνει θέση για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε η Χριστίνα Μπόμπα αλλά και για το περιστατικό με τον Ηλία Ψινάκη.

MissBloom TEAM
Μαίρη Συνατσάκη Instagram @mairiboo

Με λίγες μονάχα λέξεις, η Μαίρη Συνατσάκη σχολίασε δύο γεγονότα των τελευταίων ημερών με τρόπο που μάς κάλυψε απόλυτα. Συγκεκριμένα, το αγαπημένο κορίτσι του διαδικτύου, τοποθετήθηκε για τα σεξιστικά σχόλια που δέχτηκε η Χριστίνα Μπόμπα σε σχέση με το ντεκολτέ της αλλά και για την κίνηση του Ηλία Ψινάκη, ο οποίος κατέβασε on air το φόρεμα της Κατερίνας Λιόλου.

Χριστίνα Μπόμπα | Η απάντηση της στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε από γυναίκες για την εμφάνισή της

Η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας υποστήριξε ανοιχτά την Χριστίνα Μπόμπα και τις ενδυματολογικές της επιλογές ενώ τόνισε πως δεν επιτρέπεται σε κανέναν να απλώνει το χέρι του πάνω μας.

"Τα "με αγάπη" σχόλια στην Χριστίνα Μπόμπα για το τι επιτρέπεται να φοράει τώρα που είναι μάνα καθώς και τα απολύτως σεξιστικά σχόλια και χειρονομίες του Ψινάκη σε πανελλαδική μετάδοση είναι όψεις του ίδιου Πατριατρικού νομίσματος που κινεί την κοινωνιούλα μας. Θα φοράμε ό,τι θέλουμε και δεν θα επιτρέπουμε σε κανέναν να απλώνει τα χέρια τα χέρια του χωρίς συναίνεση. Ευτυχώς δεν είναι πια 1992"

Μαίρη Συνατσάκη | "Τα απολύτως σεξιστικά σχόλια και χειρονομίες του Ψινάκη σε πανελλαδική μετάδοση..."

Δες το σχετικό βίντεο με τον Ηλία Ψινάκη και την Κατερίνα Λιόλου από το backstage του "X Factor" :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ