Follow us

Αντίνοος Αλμπάνης | "Ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν ο πρώτος που εκμυστηρεύτηκα την περιπέτεια της υγείας μου"

Ο ταλαντούχος ηθοποιός θα βρεθεί απόψε καλεσμένος στην εκπομπή "Αυτός και ο Άλλος".

MissBloom TEAM
Αντίνοος Αλμπάνης

Καλεσμένος στην εκπομπή "Αυτός και ο Άλλος" θα βρεθεί απόψε ο Αντίνοος Αλμπάνης. Μέσα από την εκπομπή "Happy Day", προβλήθηκε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη του ηθοποιού στο οποίο μιλάει ανοιχτά για την σχέση του με το Πέτρο Φιλιππίδη.

"Αυτή η κυρία έσπρωξε την μητέρα μου" είπε ο γιος του Πέτρου Φιλιππίδη υποδεικνύοντας τη Λένα Δροσάκη σε αστυνομικό

Συγκεκριμένα, ο ταλαντούχος ηθοποιός παραδέχτηκε πως ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν ο πρώτος άνθρωπος που έμαθε για το πρόβλημα υγείας του ενώ τόνισε πως όταν οι καταγγελίες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, ο ίδιος έπεσε από τα σύννεφα.

"Ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν ο πρώτος που εκμυστηρεύτηκα την περιπέτεια της υγείας μου. Εμείς οι ηθοποιοί ερχόμαστε πολύ κοντά την περίοδο της δουλειάς, έχουμε μια σχεδόν οικογενειακή σχέση και με το που τελειώνει η δουλειά αρχίζουμε και απομακρυνόμαστε. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν εκτιμάς τον άλλον.

Όταν έγινε αυτό είχα ήδη απομακρυνθεί από τον Πέτρο, γιατί δεν δουλεύαμε μαζί. Έπεσα από τα σύννεφα γιατί ήταν μια πληροφορία πολύ ακραία. Προσπάθησα να επικοινωνήσω με τα φερόμενα ως θύματα γιατί τα γνώριζα, για να καταλάβω τι έχει συμβεί. Είναι μικρή η πιάτσα, γνωριζόμαστε μεταξύ μας και χρόνια. Ξέρω παιδιά που εμπλέκονται στην υπόθεση, η απορία μου είναι γιατί εγώ δεν ξέρω κάτι από αυτά;"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ