Follow us

Amber Heard | Σάλος με το βίντεο που τη δείχνει να κρατάει σημειώσεις, χωρίς να ακουμπάει το στιλό στο χαρτί

Oι θαυμαστές του Johnny Depp βρήκαν ακόμη μία αφορμή για να διασύρουν την αντίδικό του.

MissBloom TEAM
Johnny Depp - Amber Heard Splash News / Ideal Image

Και ενώ σύσσωμη η Αμερική αλλά και ο κόσμος, τουλάχιστον αυτός που ασχολείται με το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ, περιμένει με αγωνία την oλοκλήρωση της θρυλικής πια δίκης με αντίδικους τους Johnny Depp και Amber Heard, οι χρήστες του Twitter εξακολουθούν να ξεψαχνίζουν μανιωδώς κάθε κίνηση και κάθε γκριμάτσα της διάσημης ηθοποιού προκειμένου να τη διασύρουν στον κυβερνοχώρο.

Τελευταία τους ανακάλυψη, το βίντεο που δείχνει την Amber κρατάει σημειώσεις κατά τη διάρκεια της δίκης. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που αναρωτήθηκαν τι στο καλό μπορεί να γράφει, με τις θεωρίες να δίνουν και να παίρνουν. Μέχρι που οι δαίμονες του Twitter, αυτοί που δεν αφήνουν τίποτα αναπάντητο, μπόρεσαν να πλησιάσουν αρκετά ώστε να είναι σε θέση να "διαβάσουν" τα γραπτά της Amber.

Όπως είναι ολοφάνερο από το βίντεο που δημοσιεύτηκε, η όμορφη ηθοποιός δεν σημειώνει απολύτως τίποτα, μιας και το στιλό δεν ακουμπάει καν στο χαρτί. Όπως ήταν αναμενόμενο, το βίντεο έκανε τον γύρο του διαδικτύου δίνοντας πάτημα στους θαυμαστές του Johnny να χλευάσουν ακόμα περισσότερο την αντίδικό του.

Σε άλλα νέα, η απόφαση αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα, οπότε εμείς θα μπορέσουμε να μάθουμε λεπτομέρειες ξημερώματα Τετάρτης.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ