Η Πόπη Τσαπανίδου είναι η πιο χαρούμενη γιαγιά | Ποζάρει με τον εγγονό της και μοιράζεται την πιο γλυκιά ιστορία

"Ήρθε πάλι η γιαγιά μου. Την καταλαβαίνω! Πώς να ζήσει χωρίς εμένα".

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Μία φωτογραφία με τον εγγονό της δημοσίευσε λίγες μέρες πριν, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Πόπη Τσαπανίδου. Η μελαχρινή δημοσιογράφος δείχνει να είναι ξετρελαμένη με τον εγγονό της ενώ στον ελεύθερο της χρόνο, κάνει τα πάντα για να είναι δίπλα του.

Πόπη Τσαπανίδου | Οι σημαντικές αλλαγές στην εμφάνισή της τα τελευταία 15 χρόνια

Και πράγματι είναι, αφού οι δυο τους φαίνεται πως περνούν πολύ χρόνο μαζί. Η παρουσιάστρια των δελτίων ειδήσεων απολαμβάνει κάθε στιγμή με τον Ettore ενώ όπως η ίδια έχει δηλώσει, κάθε στιγμή μαζί του είναι παράδεισος. Στην πιο πρόσφατη φωτογραφία που δημοσίευσε μαζί του, η Πόπη Τσαπανίδου μοιράστηκε την πιο γλυκιά ιστορία, μία ιστορία από τα "μάτια" του Ettore.

Συγκεκριμένα, στη λεζάντα της φωτογραφίας, έγραψε :

Να σας πω τα νέα μου; Μεγάλωσα! Στέκομαι στα πόδια μου. Με βοήθεια, μη φανταστείτε... δεν περπατάω ακόμα! Βαριέμαι. Χώρια που μ αρέσει να με πηγαίνουν αγκαλιά ή στο καρότσι. Σκάω όμως κάτι πλατιά χαμόγελα, που τους κάνουν όλους να χαίρονται και να μου λένε "μπράβο Έττορε!" Μετά μ αγκαλιάζουν, με φιλάνε και με κουτσουκεύουν και νιώθω βασιλιάς! Κάνω παλαμάκια και κουπεπε. Έτσι άκουσα πως τα λένε και ξαναχαίρονται όλοι γύρω μου. Και δώστου πάλι φιλιά και αγκαλιές και μπράβο. Με κατσιάσανε πια!
Αλλά δεν τους κακιώνω... Γιατί μου δίνουν τα παιγνίδια μου όταν τα πετώ κάτω και τα ξαναζητώ. Και έτσι μαθαίνω πως όταν διεκδικείς κάτι, το κερδίζεις. Με κοιτάνε με αγάπη και μαθαίνω πως είμαι αποδεκτός και καλοδεχούμενος στον κόσμο αυτό. Είναι όλοι ήρεμοι στο σπίτι. Συζητάνε χωρίς ένταση και φωνές. Και έτσι μαθαίνω πως οι σχέσεις των ανθρώπων έχουν σύνδεση και επικοινωνία. Ενδιαφέρον και αποδοχή. Α! Δεν σας είπα και το καλύτερο... Ήρθε πάλι η γιαγιά μου. Την καταλαβαίνω! Πως να ζήσει χωρίς εμένα. Αφού είμαι ένας γλύκας.
Φιλιά πολλά κόσμε!