Follow us

Ελεονώρα Μελέτη για Αλέκο Συσσοβίτη | "Μπράβο του, φέρθηκε τίμια και αντρίκια"

Η γνωστή παρουσιάστρια σχολίασε on air τη δημόσια συγγνώμη του ηθοποιού, ύστερα από τις δηλώσεις του για το κίνημα #Metoo και τις γυναίκες.

MissBloom TEAM
Ελεονώρα Μελέτη Instagram

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες μέρες μετά από τις δηλώσεις του Αλέκου Συσσοβίτη για το κίνημα #Metoo και τις γυναίκες. Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός υποστήριξε πως πολλές φορές οι γυναίκες προκαλούν ακόμη και εν αγνοία τους ενώ η Ελεονώρα Μελέτη ήταν μία από τις παρουσιάστριες που τάχθηκαν κατά του.

Ελεονώρα Μελέτη για Χριστίνα Μπόμπα | "Αν δούλευε ταμείο σε σούπερ μάρκετ θα έλεγαν η μάνα, η ήρωας"

Ύστερα από την αναπαραγωγή που έγινε στις εν λόγω δηλώσεις, ο Αλέκος Συσσοβίτης ζήτησε δημόσια συγγνώμη με την Ελεονώρα Μελέτη να υποστηρίζει, στον αέρα της εκπομπής "Mega Καλημέρα", πως η πράξη του αυτή ήταν τίμια.

"Αυτές οι συμπεριφορές πρέπει και να επιβραβεύονται. Το να βγαίνεις και να ζητάς συγγνώμη για μια παρεξήγηση που έχει προκληθεί χωρίς πρόθεση σαφώς από μια λανθασμένη πρόταση εγώ το θεωρώ εξαιρετικό και μπράβο του. Ένα συγγνώμη, ένα σε αγαπώ αυτές τις μέρες μόνο καλό κάνουν. Το θεωρώ ντόμπρο, τίμιο και αντρίκιο. Μπράβο του!" είπε η Ελεονώρα Μελέτη

Είναι προς τιμήν του που είπε ότι "κι εγώ σήμερα που το άκουσα κατάλαβα γιατί δημιουργήθηκε όλη αυτή η σύγχυση”. Σπάνια βλέπουμε ανθρώπους, οι οποίοι βγαίνουν για μια παρανόηση να λένε συγγνώμη". συμπλήρωσε ο Κώστας Τσουρός

Δες τα σχετικά βίντεο :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ