Follow us

Johnny Depp - Amber Heard | Παρατείνεται η αγωνία. Δεν κατέληξαν οι ένορκοι σε απόφαση

Προβληματισμένοι είναι οι ένορκοι έπειτα από τις καταθέσεις όλων των μαρτύρων.

MissBloom TEAM
Amber Heard - Johnny Depp Splash News / Ideal Image

Σε δίκη για γερά νεύρα φαίνεται πως μετατρέπεται η υπόθεση Johnny Depp κατά Amber Heard, μιας και οι ένορκοι δεν κατάφεραν ούτε σήμερα να βγάλουν απόφαση. Να υπενθυμίσουμε ότι η δίκη έχει ήδη τελειώσει από την Παρασκευή, ενώ χθες (ξημερώματα Τετάρτης στην Ελλάδα) θα είχαμε την τελική απόφαση.
Ωστόσο φαίνεται ότι οι ένορκοι είναι ιδιαιτέρως προβληματισμένοι και επιθυμούν να επανεξετάσουν τα στοιχεία. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, αναμένεται να συνεδριάσουν ξανά το πρωί της Τετάρτης, μήπως επιτέλους καταλήξουν σε απόφαση.

Για την ώρα, οι θαυμαστές του Johnny αγωνιούν ενώ καθημερινά δείχνουν εμπράκτως την αγάπη τους στον διάσημο ηθοποιό. Να υπενθυμίσουμε ότι ο Depp έχασε την προηγούμενη δίκη η οποία έλαβε χώρα στο Λονδίνο το 2018 σχετικά με μήνυσή του κατά της εφημερίδας "The Sun" που τον είχε χαρακτηρίσει "Wife Beater". Το δικαστήριο αρνήθηκε την καταβολή αποζημίωσης στον διάσημο ηθοποιό καθώς θεώρησε ότι όσα ειπώθηκαν από την "The Sun" είναι αληθή.

Johnny Depp - Amber Heard | Παρατείνεται η αγωνία. Δεν κατέληξαν οι ένορκοι σε απόφαση

Όσον αφορά στη δεύτερη δικαστική διαμάχη, αυτή που είναι τώρα σε εξέλιξη, σε περίπτωση που χάσει η Άμπερ Χερντ, θα αναγκαστεί να καταβάλει το ποσό των 50 εκατομμυρίων δολαρίων στον πρώην σύζυγό της. Από την άλλη, σε περίπτωση που τη δίκη χάσει ο Ντεπ, τότε θα αναγκαστεί να καταβάλει το ποσό των 100 εκατομμυρίων δολαρίων.

Εν αναμονή της απόφασης...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ