Follow us

Η Ντόρα Μπακογιάννη αποκαλύπτει για την υγεία της | "Έχουν αλλάξει πολλά πράγματα..."

"Είμαι ευτυχής για την κάθε μέρα".

Ντόρα Μπακογιάννη NDP Photo Agency

Καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ, "Στο Κέντρο" βρέθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη το βράδυ της Τρίτης και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο θέμα υγείας που αντιμετωπίζει τους τελευταίους μήνες.

Η ίδια είχε ανακοινώσει τον Οκτώβρη του ᾽21 ότι πάσχει από "πολλαπλό μυέλωμα σε πολύ αρχικό στάδιο", μια μορφή καρκίνου του μυελού των οστών, η οποία επηρεάζει τα λευκά αιμοσφαίρια που παράγουν αντισώματα.

Στην ερώτηση του παρουσιαστή για το αν έχει αλλάξει κάτι στον τρόπο που η Ντόρα Μπακογιάννη βλέπει τη ζωή αλλά και την πολιτική, η πολιτικός απάντησε:

"Nαι, έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα. Ένα πράγμα που έχει αλλάξει είναι ο απόλυτος θαυμασμός μου για τους γιατρούς, τους νοσηλευτές του δημοσίου συστήματος υγείας. Είναι άλλο πράγμα να το λες πολιτικά και άλλο πράγμα να το έχεις βιώσει. Είμαι πάρα πολύ ευγνώμων. Το δεύτερο είναι ότι βλέπω πόσοι χιλιάδες άνθρωποι σαν και μένα υπάρχουν. Πόσοι χιλιάδες δίνουν αυτή τη μάχη κάθε μέρα και πόσες φορές πάνε πάρα πολύ καλά. Βεβαίως χάνονται και άνθρωποι σε αυτή τη μάχη, όπως χάθηκε και ο Δάκης πρόσφατα. Αλλά η μάχη αυτή κερδίζεται από πάρα πολλούς ανθρώπους. Το βλέπεις με διαφορικό τρόπο όταν το έχεις βιώσει.

Οικογένεια Μητσοτάκη | Οι φωτογραφίες της Ντόρας Μπακογιάννη από τον γάμο της ανιψιάς της

Στην πολιτική δεν άλλαξαν πολλά πράγματα. Είμαι ευτυχής για την κάθε μέρα. Δηλαδή χαίρεσαι πολύ περισσότερα πράγματα από αυτά που θα θεωρούσες κάποτε δεδομένα. Χαίρεσαι τις μικρές χαρές, τις μικρές επιτυχίες, αλλά συνεχίζεις και παλεύεις. Σαν και μένα είναι 500 άνθρωποι κάθε χρόνο. Για ένα διάστημα ήταν ταμπού. Στην Βουλή των Ελλήνων αρρώστησαν πολλοί συνάδελφοι και δεν το έλεγαν. Έχεις υποχρέωση να ενημερώσεις, γιατί σε τελική ανάλυση, βοηθάς αυτόν που σε ακούει. Και του δίνεις θάρρος να μη το βάλει κάτω. Τα δημόσια πρόσωπα δεν έχουν μόνο δικαιώματα έχουν και υποχρεώσεις, καθώς βρίσκονται με τον έναν ή τον άλλο τρόπο στη δημοσιότητα", ήταν η εξομολόγησή της.

Δες το βίντεο:

Η Ντόρα Μπακογιάννη αποκαλύπτει για την υγεία της | "Έχουν αλλάξει πολλά πράγματα..."

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ