Follow us

Οι μυστήριοι θάνατοι του Ηοllywood | Από την κόρη της Whitney Houston μέχρι τoν Prince και την τραγουδίστρια των Cranberries

MissBloom TEAM
bobbi Splash News/Ideal Image

Το Ηοllywood βρίθει μυστήριων θανάτων. Όπως για παράδειγμα του Prince που άφησε πίσω του αναπάντητα ερωτήματα για το τραγικό του τέλος. Ακόμα δεν έχει διαλευκανθεί πώς βρέθηκαν στην κατοχή του οι οπιοειδείς ουσίες που τον οδήγησαν στον θάνατο. Μετά από έρευνες που διήρκεσαν δύο χρόνια έγινε σαφές πως ο τραγουδιστής νόμιζε ότι έπαιρνε ένα κοινό παυσίπονο, όταν χωρίς να τον γνωρίζει ότι τα χάπια είχαν αλλάξει και περιείχαν τη θανατηφόρο ουσία φαιντανύλη. Ωστόσο, οι αρχές δεν γνωρίζουν πώς συνέβη αυτό.

Κι ενώ υπάρχουν πολλοί τέτοιοι θάνατοι στον κόσμο του θεάματος, κάποιοι σοκάρουν περισσότερο το κοινό. Ας δούμε μερικές τέτοιες υποθέσεις.

Η Bobbi Kristina Brown το 2015

Η κόρη της διάσημης Whitney Houston πέθανε τον Ιούλιο του 2015, ήταν μόλις 22 ετών. Ο θάνατός της συνέβη έξι μήνες μετά τον θάνατο της μητέρας της, στο σπίτι της Bobbi, στην Τζόρτζια. Χρειάστηκε ένας χρόνος για να επιβεβαιωθεί πως ο θάνατός της οφείλεται σε ναρκωτικές ουσίες και σε πνιγμό. Ωστόσο ποτέ δεν μπόρεσε να πει κανείς αν επρόκειτο για ατύχημα ή για αυτοκτονία, αν και η οικογένειά της φωτογράφιζε τον σύντροφο που είχε εκείνη την περίοδο μολονότι δεν τού ασκήθηκε δίωξη.

Δείτε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ