Follow us

Η άλλη πλευρά της Amber Heard | Oι τρυφερές φωτογραφίες με την ενός έτους κόρη της

"Πριν τέσσερα χρόνια αποφάσισα να γίνω μητέρα".

MissBloom TEAM
Amber Heard Splash News / Ideal Image

Λίγες ώρες πριν, ανακοινώθηκε η ετυμηγορία των ενόρκων για την πολύκροτη δίκη του Johnny Depp και της Amber Heard. Η ηθοποιός κρίθηκε ένοχη για συκοφαντική δυσφήμιση, με τους ενόρκους να ζητούν να καταθέσει ως αποζημίωση στον Depp, 15 εκατομμύρια δολάρια. Τον Φεβρουάριο του 2015 η Amber Heard παντρεύτηκε τον Johnny Depp ενώ ένα χρόνο αργότερα, η ίδια κατέθεσε αίτηση διαζυγίου.

Δικαίωση για τον Johnny Depp | Είναι ο νικητής της πολύκροτης δίκης

Η 36χρονη ηθοποιός, που συζητιέται τον τελευταίο καιρό όσο ποτέ άλλοτε, δεν απέκτησε ποτέ παιδί, με κανέναν και καμία σύντροφό της. Αντιθέτως επέλεξε να μεγαλώσει μόνη της, ένα παιδί ολόδικό της. Συγκεκριμένα, πριν από έναν χρόνο, τον περασμένο Απρίλιο, η Amber Heard απέκτησε την κόρη της, Oonagh Paige Heard, μέσω παρένθετης μητέρας. Το όνομα Oonagh ( Όοναχ ) είναι σκωτσέζικο και σημαίνει αγνό και άγιο ενώ το Paige ( Πέιτζ ) είναι το όνομα της μητέρας της ηθοποιού, η οποία έφυγε από τη ζωή τον Μάιο του 2020.

Loading...

Η μικρή, από την ώρα που γεννήθηκε, κατακλύζει τη ζωή και το Instagram της ηθοποιού ενώ μέχρι σήμερα δεν έχει αποκαλυφθεί η ταυτότητα του πατέρα ή του δότη σπέρματος.

Η ίδια, έχει δηλώσει για την κόρη της :

"Πριν από τέσσερα χρόνια, αποφάσισα ότι ήθελα να κάνω ένα παιδί. Ήθελα να το κάνω με τους δικούς μου όρους. Τώρα εκτιμώ πόσο ριζοσπαστικό είναι για εμάς ως γυναίκες να σκεφτόμαστε ένα από τα πιο θεμελιώδη μέρη της μοίρας μας με αυτόν τον τρόπο.

Ελπίζω να φτάσουμε σε ένα σημείο στο οποίο είναι φυσιολογικό να μην θέλω ένα δαχτυλίδι για να έχω κούνια. Ένα μέρος του εαυτού μου θέλει να υποστηρίξει ότι η ιδιωτική μου ζωή δεν είναι δουλειά κανενός. Η κόρη μου γεννήθηκε στις 8 Απριλίου 2021. Το όνομά της είναι Οόναχ Πέιτζ Χερντ. Είναι η αρχή της υπόλοιπης ζωής μου"

Loading...

Loading...

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ