Follow us

Μαριάννα Τουμασάτου για Μπάμπη Αναγνωστόπουλο | "Δεν είναι φίλος μου για να τον λέω Μπάμπη. Δεν θέλω να εξοικειωθώ με κανένα όνομα κανενός φονιά"

Για ακόμα μία φορά, η ηθοποιός τα είπε όλα.

MissBloom TEAM
Μαριάννα Τουμασάτου Instagram

Για άλλη μία φορά, η Μαριάννα Τουμασάτου μάς έκανε να θέλουμε να την χειροκροτήσουμε λέγοντας πράγματα που έχουμε όλοι ανάγκη να ακουστούν. Καλεσμένη χθες στην εκπομπή "Ποιος είναι Πρωινιάτικα;" η ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τις γυναικοκτονίες αλλά και τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Η Μαριάννα Τουμασάτου, πάντα με ενσυναίσθηση, αγάπη και σεβασμό, αναφέρθηκε στον όρο "γυναικοκτονία" υποστηρίζοντας πως είναι ένας όρος που οφείλουν όλοι να παραδεχτούν. Στη συνέχεια, η αγαπημένη ηθοποιός είπε για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο πως δεν τον αποκαλεί με το μικρό του όνομα καθώς δε θέλει να εξοικειωθεί με κανέναν δολοφόνο.

"Θα ξεχωρίζουμε γυναικοκτονίες και ανδροκτονίες, όπως τις τουαλέτες; Είναι γιατί τη σκοτώνουν ακριβώς γι’ αυτό το λόγο, επειδή είναι γυναίκα. Όχι επειδή είναι ένας άνθρωπος που βρέθηκε εκεί και ήταν σε μια κλοπή και τη σκότωσαν. Αυτό δεν είναι γυναικοκτονία, αυτό είναι φόνος. Η γυναικοκτονία είναι όταν ο λόγος που έχασε τη ζωή της είναι επειδή είναι γυναίκα. Αυτό οφείλουν να το παραδεχτούν όσοι πρέπει να το παραδεχτούν. Γιατί δεν έχει αλλάξει ακόμα η νομοθεσία; Πόσες περιμένουμε να πεθάνουν;"

"Ακούσαμε "χαράμισε τη ζωή του νέο παλικάρι”, ποιος το είχε πει για τον άντρα της Κάρολαιν. Δεν θέλω να λέω τα μικρά τους ονόματα, δεν θέλω να λέω "ο Μπάμπης”. Δεν είναι φίλος μου ο Μπάμπης. Αν είναι να πω με μικρό όνομα, θα πω την Κάρολαιν. Αυτός είναι Αναγνωστόπουλος και ούτε καν κύριος. Δεν θέλω να εξοικειωθώ με κανένα όνομα κανενός φονιά. Νομίζω ένα αστυνομικός το είχε πει".

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ