Follow us

"Στο Παρά 5" | Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες από το backstage που θα σε συγκινήσουν

Ο Αργύρης Αγγέλου μόλις μας ταξίδεψε σε μία από τις ωραιότερες εποχές της ελληνικής τηλεόρασης και της μυθοπλασίας.

MissBloom TEAM
'Στο Παρά 5' Instagram @argiris_aggelou_official

Στο μακρινό 2005 μας ταξίδεψε ο Αργύρης Αγγέλου κάνοντας μας να νοσταλγήσουμε όσο ποτέ άλλοτε, τη σειρά "Στο Πάρα 5". Ο ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δέκα φωτογραφίες από το backstage της σειράς και ομολογουμένως, μάς συγκίνησε.

Η σειρά "Στο Πάρα 5" έχει αγαπηθεί όσο λίγες ελληνικές σειρές ενώ οι πρωταγωνιστικοί χαρακτήρες έχουν μείνει μέχρι και σήμερα χαραγμένοι στις καρδιές μας. Η Ντάλια, ο Φώτης, ο Σπύρος, η Αγγέλα και η Ζουμπουλία είναι μία παρέα που έχει γράψει τη δική της ιστορία.

Για αυτό το γλυκό και συγκινητικό throwback, ο Αργύρης Αγγέλου έγραψε :

Λοιπόν πάμε για το απόλυτο throwback! Σε ένα ξεχασμένο συρτάρι βρήκα ένα χαλασμένο laptop από το 2005! Παρόλα αυτά κατάφερα και το άνοιξα και μέσα βρήκα ένα "ξεχασμένο θησαυρό"! Απίστευτο και πολύ υλικό από backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα του Παρά5. Κανείς δεν μπορεί να εισπράξει στο 100% τι συνέβαινε όταν δεν έγραφε η κάμερα, αλλά σίγουρα θα πάρετε μία ιδέα... Είμαι τόσο χαρούμενος που αυτές οι αναμνήσεις δεν είναι μόνο χαραγμένες στο μυαλό μου, αλλά υπάρχουν και μέσα σε αυτό το ξεχασμένο laptop σαν ενθύμιο..

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ