Follow us

Τότε και τώρα | Πώς είναι σήμερα τα παιδιά που έγιναν διάσημα από ελληνικές τηλεοπτικές σειρές:

Δεν θα πιστέψεις πόσο έχουν μεγαλώσει!

MissBloom TEAM
Παιδιά - σειρές

Συνήθιζες να βλέπεις τα παιδιά αυτά σε σειρές με τις οποίες μεγάλωσες και δεδομένου ότι τα κανάλια εξακολουθούν να τις μεταδίδουν στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, σου φαίνεται δύσκολο να πιστέψεις τα χρόνια που έχουν περάσει και ότι τα παιδιά αυτά δεν είναι πλέον παιδιά. Ίσως μία φωτογραφία τους θα σε πείσει.

Γιαννάκης (Ευτυχισμένοι Μαζί)

Τον γνωρίσαμε ως Γιαννάκη στο "Ευτυχισμένοι Μαζί" να εκστομίζει τις πιο αναπάντεχες ατάκες, ο Σάββας Σαλίπας σήμερα είναι 22 ετών.

Τότε:

Τώρα:

Loading...

Φίφη (Ευτυχισμένοι Μαζί)

Η έξυπνη κόρη της οικογένειας Μαυροτσούκαλου στη σειρά ή όπως είναι το πραγματικό όνομά της, Εύα Δαελή, σήμερα εξακολουθεί να μας απασχολεί, αφού ύστερα από την επιτυχία του Ευτυχισμένοι Μαζί συνέχισε την πορεία της στο θέατρο και την τηλεόραση.

Τότε:

Τώρα:

Loading...

Θανάσης (Ευτυχισμένοι Μαζί)

Ο πονηρός της παρέας και ηθοποιός Άρης Τσάπης έγινε πολύ αγαπητός από τη σειρά, χάρη στις αστείες καταστάσεις που έμπλεκε. Σήμερα είναι 27 ετών και μάλιστα απέκτησε το πρώτο του παιδί.

Τότε:

Τώρα:

Loading...

Μιλτιάδης (Είσαι το ταίρι μου)

Ήταν ξεφτέρι στα αρχαία και τα λατινικά υποδυόμενος τον ρόλο του Μιλτιάδη στην αγαπημένη σειρά. Στην πραγματικότητα ο Παναγιώτης Φιλιππαίος είναι 30 ετών και είναι graphic designer.

Τότε:

Τώρα:

Loading...

Κορίνα (Πάτερ ημών)

Η σκανταλιάρα κόρη του Κώστα Καρρά στην οικογενειακή κωμωδία, Κορίνα Δαμουλιάνου, σήμερα στα 37 της θυμίζει αρκετά την παιδική της εικόνα.

Loading...

Μιχαλάκης (Λατρεμένοι Μου Γείτονες)

Δύσκολα μπορείς να αναγνωρίσεις πλέον τον Δημήτρη Νταούλη, ο οποίος σήμερα είναι 26 ετών και δηλώνει μεταξύ άλλων και συγγραφέας, αφού δεν θυμίζει σε τίποτα την εικόνα του ως παιδί.

Τότε:

Τώρα:

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ