Follow us

Πέννυ Μπαλτατζή | "Μου κάνει εντύπωση όταν ρωτάτε πότε γεννάω. Το σώμα μου και το μωρό μου θα το αποφασίσει αυτό"

Το ξέσπασμα της τραγουδίστριας για τα στερεότυπα, τις δυτικές κοινωνίες και τα σώματα των γυναικών.

MissBloom TEAM
Πέννυ Μπαλτατζή NDP

Λίγους μήνες πριν, και συγκεκριμένα τον Ιανουάριο, η Πέννυ Μπαλτατζή αποκάλυψε πως είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της. Η ίδια έκανε γνωστό και το φύλο του μωρού, ανακοινώνοντας με τον πιο γλυκό τρόπο πως ο γιος της θα αποκτήσει μία αδερφούλα.

Loading...

Η τραγουδίστρια με τη βελούδινη φωνή, σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο την κόρη της ενώ όπως ανέφερε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δεν έχει προγραμματίσει το πότε θα γεννήσει. Συγκεκριμένα, ανέφερε πως αυτό είναι κάτι που θα το αποφασίσει το σώμα της και το μωρό της.

"Μου κάνει εντύπωση όταν ρωτάτε πότε γεννάω....Όχι, δεν έχω προγραμματίσει. Το σώμα μου και το μωρό μου θα το αποφασίσει αυτό.

Ας καλλιεργήσουμε στις γυναίκες την αυτοπεποίθηση, την πίστη και την αποδοχή !!! Ας τους εμφυσήσουμε την αγάπη για το σώμα και την Σοφία του.

Τα στερεότυπα αγαπημένοι μου είναι εκεί για να τα τσακίζουμε αν χρειάζεται. Δυτικές κοινωνίες....Πολλά καλά έχουν προσφέρει αλλά και άλλα τόσα κακά. Ξεχάσαμε να ζούμε. Νομίζουμε πως πρέπει να έχουμε τον έλεγχο των πάντων".

Πέννυ Μπαλτατζή | "Μου κάνει εντύπωση όταν ρωτάτε πότε γεννάω. Το σώμα μου και το μωρό μου θα το αποφασίσει αυτό"
Πέννυ Μπαλτατζή
Πέννυ Μπαλτατζή

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ