Εριέττα Κούρκουλου Λάτση | Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τη γέννηση του γιου της

Η ιδρύτρια της φιλοζωικής "Save a Greek Stray" βρέθηκε στο SGS Family and Pet Festival που διοργανώθηκε στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Την Παρασκευή 3 Ιουνίου, και για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η "Save a Greek Stray" διοργάνωσε το SGS Family and Pet Festival στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Η μέρα ήταν αφιερωμένη στους τετράποδους φίλους μας αλλά και στην "Save a Greek Stray" που τα τελευταία 5 χρόνια φροντίζει τα αδέσποτα ζώα, προασπίζοντας τα δικαιώματά τους. Η φιλοζωική, αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία που ιδρύθηκε από την Εριέττα Κούρκουλου Λάτση, λειτουργεί ένα πρότυπο καταφύγιο αδέσποτων ζώων το οποίο διασώζει, στειρώνει, περιθάλπει και φιλοξενεί τα ζωάκια μέχρι να υιοθετηθούν.

Τα vegan παπούτσια της Εριέττας Κούρκουλου Λάτση που θα φορέσουμε και εμείς

Οπως ήταν αναμενόμενο, η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση δεν έλειπε από αυτή την γιορτή. Η αγάπη της για τα ζώα δεν περιγράφεται με λέξεις. Η φιλοζωική της δράση όμως, "τα λέει όλα". Πιο χαρούμενη και περήφανη απο ποτέ, η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση, πόζαρε αγκαλιά με τον σκύλο της, στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τη γέννηση του γιου της. Η επιχειρηματίας επέλεξε να φορέσει ένα ολόσωμο ολόλευκο shorts, το οποίο συνδύασε με μαύρα, κοντά αρβυλάκια και φυσικά, με το μεγάλο της χαμόγελο.