Follow us

Ιωάννα Παλιοσπύρου | Η πρώτη δημόσια εμφάνιση χωρίς τη μάσκα

"Πέταξε" τη μάσκα και γεμάτη αυτοπεποίθηση μας δείχνει το αληθινό της πρόσωπο.

MissBloom TEAM
Ιωάννα Παλιοσπύρου Instagram

Συγκλόνισε το Πανελλήνιο δύο χρόνια πριν, όταν και δέχτηκε βάναυση επίθεση με βιτριόλι. Έκτοτε, η ζωή της Ιωάννας Παλιοσπύρου άλλαξε ριζικά. Τα νοσοκομεία και τα χειρουργεία μπήκαν στο καθημερινό της πρόγραμμα, ενώ η ίδια, όπως έχει δηλώσει, πέρασε πολλές "σκοτεινές" στιγμές, μέχρι να βρει τη δύναμη και να ορθοποδήσει.

Σήμερα, δύο χρόνια μετά και έχοντας όλη την Ελλάδα στο πλευρό της, η Ιωάννα νιώθει καλύτερα από ποτέ. Μας δείχνει το πρόσωπό της με περηφάνεια ενώ αποδεικνύει ότι η ζωή είναι πολύτιμη και δεν μπορεί να τελειώσει ακόμα και έπειτα από μία τόσο σοβαρή περιπέτεια.

Τον Απρίλιο μάλιστα, και μέσα από την εκπομπή "Πρωταγωνιστές" η νεαρή γυναίκα μας έδειξε για πρώτη φορά το πρόσωπό της χωρίς την ειδική μάσκα. Δέχτηκε αμέτρητα μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης, ενώ έκτοτε εμφανίζεται όλο και πιο συχνά με το "αληθινό" της πρόσωπο.

Μάλιστα το Σαββατοκύριακο βρέθηκε σε εκδήλωση του φιλοζωικού σωματείου "Αγάπη" με την καλή της φίλη Αννίτα Ναθαναήλ. Χωρίς τη μάσκα και φορώντας ένα υπέροχο μακρύ φόρεμα μανγνήτισε τα βλέμματα αλλά και τα φλας των φωτογράφων.

Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω:

Ιωάννα Παλιοσπύρου | Η πρώτη δημόσια εμφάνιση χωρίς τη μάσκα

Ιωάννα Παλιοσπύρου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ