Τζίνα Αλιμόνου | Η φανταστική φωτογραφία με κατακόκκινο ολόσωμο μαγιό

Έχει υπάρξει ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα στην Ελλάδα, και αυτό φαίνεται!

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Με το πέρας του πρώτου σαββατοκύριακου του Ιουνίου να σημαίνει την αρχή των καλοκαιρινών διακοπών, αρκετοί ήταν οι διάσημοι που επέλεξαν να απολαύσουν τον ελεύθερο χρόνο τους στη θάλασσα, πραγματοποιώντας το πρώτο τους μπάνιο. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και η Τζίνα Αλιμόνου, η οποία αν και δεν κατέφυγε για το πρώτο της μπάνιο σε κάποια θάλασσα, προτίμησε να απολαύσει τον ήλιο και τις βουτιές στην πισίνα.

Η ηθοποιός που διατηρεί κανάλι στο YouTube μέσω του οποίου δίνει συμβουλές ευεξίας και διατροφής, συχνά γίνεται πηγή έμπνευσης για τις γυναίκες ακολούθους της, χάρη στις εμφανίσεις που πραγματοποιεί στα social media. Άλλωστε, πρόκειται για πολύ κομψή γυναίκα – εκτός του ότι είναι συμπαθής -, συνεπώς είναι επόμενο να έχει συγκεντρώσει ένα μεγάλο γυναικείο κοινό.

Αυτή τη φορά, η Τζίνα Αλιμόνου εμφανίστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σε πλήρως καλοκαιρινό mood, ανεβάζοντας μία φωτογραφία τη στιγμή που απολάμβανε τις πρώτες ημέρες του καλοκαιριού στην πισίνα. Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε "Summering”, δίνοντας με τη σειρά της την έναρξη του καλοκαιριού. Χωρίς να μπορούμε να δούμε το μαγιό της, καθώς η εικόνα της ήταν επικεντρωμένη στο πρόσωπό της, πιθανολογούμε πως φορούσε μπικίνι, με το οποίο επέλεξε να υποδεχθεί τη νέα εποχή.

Από την άλλη, στα στόρι της μάς έδειξε και μία ακόμα καλοκαιρινή της εμφάνιση, στην οποία βλέπουμε καθαρά το μαγιό της. Ειδικότερα, η ηθοποιός επέλεξε ένα κόκκινο στράπλες ολόσωμο μαγιό, το οποίο αναδείκνυε τη σιλουέτα της. Μήπως να το δοκιμάσεις κι εσύ;

Επιπλέον, μοιράστηκε με τους followers της μία ακόμα φωτογραφία, όπου λιαζόταν στον ήλιο δίπλα στην πισίνα, ζητώντας από το κοινό της να την εντοπίσει.

Διαβάστε Επίσης