Follow us

Κατερίνα Στικούδη – Βαγγέλης Σερίφης | Βάφτισαν υπό άκρα μυστικότητα τον γιο τους

Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα social media.

MissBloom TEAM
Κατερίνα Στικούδη NDP

Όσο κι αν η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης αποτελούν ένα διάσημο ζευγάρι της showbiz επιλέγουν να κρατούν την ιδιωτική ζωή τους μυστική, χωρίς να μοιράζονται αρκετές προσωπικές στιγμές τους στα social media. Γι’ αυτό και η τραγουδίστρια και μοντέλο και ο σύζυγός της προτίμησαν να κρατήσουν τη βάφτιση του παιδιού της μυστικό, καλώντας μόνο λίγους φίλους και συγγενείς.

Το όνομα του μωρού, φυσικά, είχε γίνει γνωστό εδώ και κάποιες εβδομάδες, δεδομένου ότι η τραγουδίστρια το είχε αποκαλύψει από μόνη της. Όπως είχε δηλώσει, το όνομα Βύρωνας, όπως ονομάστηκε ο μικρός γιος τους, ήταν ένα από τα αγαπημένα της, με τη σύμπτωση να το έχει ο πεθερός της και πατέρας του Βαγγέλη Σερίφη.

Πιο αναλυτικά, η βάφτιση έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο, με λίγους φίλους, μέσα από τα στόρι των οποίων καταφέραμε να πάρουμε μία γεύση από τη σημαντική ημέρα του ζευγαριού. Ανάμεσα στους καλεσμένους εντοπίσαμε και την τραγουδίστρια Μελίνα Μακρή, η οποία έδωσε το παρών για να τιμήσει τους φίλους της.

Σε ό,τι αφορά, όμως, τους νόνους ή την τοποθεσία, η Κατερίνα Στικούδη δεν ήθελε να μοιραστεί άλλες πληροφορίες με το κοινό, γι’αυτό κιόλας δεν είχε ειδοποιήσει τα κανάλια.

Όπως είδαμε στις φωτογραφίες, η ευτυχής μαμά είχε επιλέξει για τη βάφτιση του γιου της ένα φόρεμα στο χρώμα του καλοκαιριού, το οποίο μπορείς κι εσύ να επιλέξεις στους επικείμενους γάμους ή τις βαφτίσεις που είσαι καλεσμένη.

Δες τις φωτογραφίες:

Κατερίνα Στικούδη – Βαγγέλης Σερίφης | Βάφτισαν υπό άκρα μυστικότητα τον γιο τους
κατερινα στικουδη instagram
κατερινα στικουδη instagram
κατερινα στικουδη instagram
κατερινα στικουδη instagram
κατερινα στικουδη instagram

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ