Follow us

Η Σμαράγδα Καρύδη για το Φεστιβάλ των Καννών: "Μπήκα τελευταία στιγμή, ιδρωμένη και χάλια"

Η ηθοποιός αποκάλυψε την περιπέτεια που είχε κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας της νέας της ταινίας στις Κάννες.

MissBloom TEAM
Σμαράγδα Καρύδη Instagram

Μία μεγάλη καταξίωση στην καριέρα της έζησε η Σμαράγδα Καρύδη όταν η ταινία "Dodo" στην οποία πρωταγωνίστησε σε σκηνοθεσία Πάνου Κούτρα έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ των Καννών. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι πρωταγωνιστές και οι συντελεστές της ταινίας έδωσαν το παρών στο κόκκινο χαλί, μία στιγμή που απ’ ό,τι αποκάλυψε η ηθοποιός δεν θα ξεχάσει ποτέ.

Όπως δήλωσε στην εκπομπή "Τι λες τώρα", η ίδια αν και ήξερε την ώρα που έπρεπε να είναι έτοιμη, δεν πίστευε πως τα πράγματα θα είναι τόσο αυστηρά. Πιο αναλυτικά, η ηθοποιός αποκάλυψε πως είχε πάει να φάει κάτι, με αποτέλεσμα να αργήσει και να φτάσει πολύ κοντά στο να χάσει το κόκκινο χαλί και την πρεμιέρα.

"Δεν είχα καταλάβει ότι είναι τόσο αυστηρό το πρόγραμμα των Καννών όπως μου είχε πει ο Πάνος Κούτρας. Άργησα λίγο, έφαγα κάτι γιατί πεινούσα και όταν έφτασα στο ξενοδοχείο είδα τον Κούτρα να ωρύεται και εγώ ήμουν μισοντυμένη γιατί ήταν μεγάλο το ρούχο", είπε αρχικά η Σμαράγδα Καρύδη, προσθέτοντας πως : "Εκεί υπήρχε πλήθος και αστυνομία που δεν με άφηνε να περάσω, ούρλιαζα, πατούσα διάφορους ανθρώπους στον τοίχο, ντύθηκα στην τουαλέτα του ξενοδοχείου. Με είδε ευτυχώς μια κυρία που κατάλαβε ότι είμαι από την ταινία και μπήκα τελευταία στιγμή, ιδρωμένη και χάλια".

Δες το βίντεο:

Η Σμαράγδα Καρύδη για το Φεστιβάλ των Καννών: "Μπήκα τελευταία στιγμή, ιδρωμένη και χάλια"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ