Follow us

Ελίνα Ακριτίδου | Η σπάνια φωτογραφία με την κόρη της Ρωξάνη με αφορμή τα γενέθλιά της

Η γνωστή ηθοποιός μοιράστηκε με τους followers της την ευχάριστη προσωπική της στιγμή.

MissBloom TEAM
Ελίνα Ακριτίδου NDP

Αν και η Ελίνα Ακριτίδου δεν επιθυμεί να προκαλεί με την προσωπική της ζωή, δεδομένου ότι προσπαθεί να διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πως κάτι τέτοιο την εμποδίζει να μοιραστεί τη χαρά της με τους followers της.

Η ηθοποιός που είναι παντρεμένη με τον σκηνοθέτη Γιώργο Κουτσουδάκη για πάνω από 20 χρόνια, με τον οποίο έχει αποκτήσει 3 παιδιά, ευχήθηκε μέσω Instagram στη μεγαλύτερη κόρη της, Ρωξάνη, η οποία έκλεισε τα 20 της. Με αφορμή, λοιπόν, τα γενέθλια της κόρης της, τα οποία δεν είχε την ευκαιρία να τα περάσει μαζί της, η ευτυχής μαμά ανήρτησε στον λογαριασμό της μία φωτογραφία με την κόρη της, γράφοντας στη λεζάντα της εικόνας:

"Έτσι θα ήθελα να σε σφίξω τώρα και να σε φιλάω…. δυστυχώς ούτε φέτος μπορώ! Αγάπη μου, σου εύχομαι η καινούργια δεκαετία που μπαίνεις, να σου φέρει περιπέτεια, αναζήτηση, ταξίδια, δημιουργικότητα και πάνω απ’ όλα αμέτρητες χαρούμενες στιγμές! Είμαι σίγουρη ότι θα τα διεκδικήσεις όλα! Όπως πάντα! Να θυμάσαι ότι μετά τα 20 φροντίζουμε πάντα να είμαστε ευτυχισμένοι εμείς στο περιβάλλον που διαλέγουμε να ζούμε, όχι μόνο να κάνουμε τους γύρω μας ευτυχισμένους! Εάν φροντίζεις και αγαπάς τον εαυτό σου είσαι έτοιμος να προσφέρεις και γίνεσαι "απαραίτητος" στους ανθρώπους που επιλέγεις να είναι δίπλα σου! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ και σε θαυμάζω! Να το θυμάσαι!".

Δες τη φωτογραφία:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ