Follow us

O Γιάννης Αντετοκούνμπο στη Μύκονο με τη σύζυγό του | Η εμφάνιση της Mariah με στενό κοντό φόρεμα

Ο διάσημος αθλητής λατρεύει την Ελλάδα και αυτό φαίνεται.

MissBloom TEAM
Γιάννης Αντετοκούνμπο - Mariah Riddlesprigger (8)

Eίναι υπερβολικά διάσημος, υπερβολικά ταλαντούχος και υπερβολικά σεμνός και γλυκός. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μπορεί να έχει γνωρίσει την απόλυτη επιτυχία και δόξα, αλλά δεν ξεχνά ποτέ από πού ξεκίνησε. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο επισκέπτεται συχνά τη χώρα μας, τουλάχιστον όταν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις το επιτρέπουν.

Ο διάσημος παίκτης του NBA λατρεύει την Ελλάδα και δεν ξεχνά να το τονίζει σε κάθε του δήλωση. Αυτή τη φορά μαζί του ήταν και η οικογένειά του: Η σύζυγός του Mariah Riddlesprigger και οι δύο γιοι τους, Liam και Maverick Shai.

Η διάσημη οικογένεια επισκέφθηκε την Ακρόπολη, όπου ο Γιάννης ανέβασε φωτογραφία με τους δύο του γιους, ενώ στη συνέχεια αναχώρησαν για τη Μύκονο.

Ο Γιάννης Αντετοκούμπο στην Ακρόπολη | Ποζάρει με τους γιούς του και μας "λιώνει" την καρδιά

Μάλιστα ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τον διάσημο αθλητή στα σοκάκια του νησιού, χέρι χέρι με την αγαπημένη του. Η Mariah, η οποία είναι άκρως συμπαθής στο κοινό για τον γλυκό της χαρακτήρα, φόρεσε ένα απλό εφαρμοστό μαύρο φόρεμα, επιμένοντας σε απλές και λιτές εμφανίσεις, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει.

O Γιάννης Αντετοκούνμπο στη Μύκονο με τη σύζυγό του | Η εμφάνιση της Mariah με στενό κοντό φόρεμα
Γιάννης Αντετοκούνμπο


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ