O Γιάννης Αντετοκούνμπο στη Μύκονο με τη σύζυγό του | Η εμφάνιση της Mariah με στενό κοντό φόρεμα

Ο διάσημος αθλητής λατρεύει την Ελλάδα και αυτό φαίνεται.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Eίναι υπερβολικά διάσημος, υπερβολικά ταλαντούχος και υπερβολικά σεμνός και γλυκός. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μπορεί να έχει γνωρίσει την απόλυτη επιτυχία και δόξα, αλλά δεν ξεχνά ποτέ από πού ξεκίνησε. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο επισκέπτεται συχνά τη χώρα μας, τουλάχιστον όταν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις το επιτρέπουν.

Ο διάσημος παίκτης του NBA λατρεύει την Ελλάδα και δεν ξεχνά να το τονίζει σε κάθε του δήλωση. Αυτή τη φορά μαζί του ήταν και η οικογένειά του: Η σύζυγός του Mariah Riddlesprigger και οι δύο γιοι τους, Liam και Maverick Shai.

Η διάσημη οικογένεια επισκέφθηκε την Ακρόπολη, όπου ο Γιάννης ανέβασε φωτογραφία με τους δύο του γιους, ενώ στη συνέχεια αναχώρησαν για τη Μύκονο.

Ο Γιάννης Αντετοκούμπο στην Ακρόπολη | Ποζάρει με τους γιούς του και μας "λιώνει" την καρδιά

Μάλιστα ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τον διάσημο αθλητή στα σοκάκια του νησιού, χέρι χέρι με την αγαπημένη του. Η Mariah, η οποία είναι άκρως συμπαθής στο κοινό για τον γλυκό της χαρακτήρα, φόρεσε ένα απλό εφαρμοστό μαύρο φόρεμα, επιμένοντας σε απλές και λιτές εμφανίσεις, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει.