Follow us

Χριστίνα Κοντοβά- Τζώνη Καλημέρης | Γιατί αναβλήθηκε η βάφτιση της κόρης τους

Το φωτογραφικό άλμπουμ από το πάρτι που έγινε για την κόρη της Χριστίνας Κοντοβά.

MissBloom TEAM
athinao1konomakou Instagram @athinao1konomakou

Μία πολύ ιδιαίτερη ημέρα είναι η σημερινή για τη Χριστίνα Κοντοβά και τον Τζώνη Καλημέρα, αφού είχαν προγραμματίσει να βαφτίσουντην κόρη τους, Ada. Το ζευγάρι μαζί με τις οικογένειας και ανθρώπους από το φιλικό τους περιβάλλον ταξίδεψαν σε έναν τόπο που αγαπούν και επισκέπτονται συχνά για το μυστήριο. Πιο συγκεκριμένα, το Νυμφαίο της Φλώρινας.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, νονά της μικρής Ada επρόκειτο να γίνει η Σίσσυ Χρηστίδου. Ωστόσο, όπως ανακοίνωσε η ίδια η παρουσιάστρια πριν από μερικές ημέρες στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram βρέθηκε θετική στον κορονοϊό. Οι φίλοι του ζευγαριού ωστόσο, ανάμεσα τους και η Αθηνά Οικονομάκου, η Κατρίνα Τσάνταλη, η Βάσω Λασκαράκη, η Έβελυν Καζαντζόγλου και η Νικόλ Παναγιώτου είχαν ήδη ταξιδέχει στο Νυμφαίο.

Το ζευγάρι βέβαια αποφάσισε να αναβάλει τη βάφτιση αφού η Ada έχει αναπτύξει μία πολύ ιδιαίτερη σχέση με τη νονά της, Σίσσυ Χρηστίδου. Η Χριστίνα Κοντοβά, ο Τζώνη Καλημέρης και οι φίλοι τους παρέμειναν στο Νυμφαίο και γιόρτασαν τον ερχομό της Ada στη ζωή τους με μία μεγάλη γιορτή.

Πριν από λίγο μάλιστα, τόσο η Χριστίνα Κοντοβά όσο και η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησαν μέσω του Instagram για αυτή την αλλαγή του προγράμματος. Η σχεδιάστρια μόδας μάλιστα μοιράστηκε μία φωτογραφία της κόρης της και έγραψε στη λεζάντα το παρακάτω κείμενο.

Σήμερα ήταν να βαφτίσουμε την Έιντα. Αλλά η ζωή είναι απρόβλεπτη… η νονά μας @sissychristidou είναι με Covid αλλά οι φίλοι μας έχουν έρθει… Και γιορτάσαμε την Έιντα. Αλλά η βάφτιση αναβλήθηκε. Γιατί ο ρόλος της νονάς είναι ιερός και η Έιντα φωνάζει "νονά” την Σίσσυ απο τότε που φωνάζει "μαμά” εμένα. Κι αυτό δεν θα αλλάξει.

Σήμερα μας ευλόγησε ο παπα Γιάννης και μας διάβασε τον ύμνο της Αγάπης και μετά την γιορτάσαμε…
Σύντομα θα γιορτάσουμε και την βάφτιση!
Σας ευχαριστώ όλους 🙏🏻
@sissychristidou σε αγαπάμε και μας λείπεις"

Κάποιοι από τους διάσημους καλεσμένους μάλιστα, αλλά και οι δύο γονείς, μοιράστηκαν στα social media στιγμιότυπα από τη γιορτή. Να υπενθυμίσουμε πως η Χριστίνα Κοντοβά έχει υιοθετήσει τη μικρή Ada από την Ουγκάντα, ενώ μοιράστηκε αυτό το τόσο προσωπικό ταξίδι της με τους followers της, σε μία προσπάθεια να δώσει κουράγιο και δύναμη σε οικογένειες που θέλουν να προχωρήσουν σε κάποια υιοθεσία.

Το φωτογραφικό άλμπουμ της γιορτής

Χριστίνα Κοντοβά- Τζώνη Καλημέρης | Γιατί αναβλήθηκε η βάφτιση της κόρης τους
Kontova
Kontova
Kontova
Kontova
Xristina Kontova
Xristina Kontova
Xristina Kontova
Xristina Kontova
Xristina Kontova
Xristina Kontova
Xristina Kontova
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ