Follow us

Έλλη Κοκκίνου | "Ας μη γελιόμαστε, με 22 κιλά παραπάνω δε γινόταν να κάνω καριέρα"

H τραγουδίστρια μίλησε για τη Eurovision, για τα 22 plus κιλά που είχε κάποτε αλλά και για τον έρωτα.

MissBloom TEAM
Έλλη Κοκκίνου Instagram

Καλεσμένη στην τηλεοπτική εκπομπή του Τάσου Ριζόπουλου βρέθηκε η Έλλη Κοκκίνου. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για τη Eurovision αλλά και για τα κιλά που είχε κάποτε, τα οποία όπως χαρακτηριστικά λέει, της στέρησαν πολλές δουλειές.

Έλλη Κοκκίνου | Η σπάνια φωτογραφία με τον γιο της και οι τρυφερές ευχές για τα γενέθλιά του

Συγκεκριμένα, η Έλλη Κοκκίνου αποκάλυψε για πρώτη φορά πως το 2008 της είχε γίνει απευθείας ανάθεση για τον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision, η ίδια όμως αρνήθηκε καθώς ήταν έγκυος στον γιο της. Στη συνέχεια, μίλησε για τα 22 plus κιλά που είχε λέγοντας που αν δεν τα έχανε, θα στέκονταν εμπόδιο στην καριέρα της. Τέλος, η τραγουδίστρια μίλησε για τον έρωτα τονίζοντας πως αυτή την περίοδο δεν έχει κάποια σχέση.

"Δεν έχω βιώσει ρατσισμό. Το ότι δεν έπαιρνα δουλειές ή ότι έχανα κάποιες δουλειές γιατί ήμουν 22 κιλά Plus ναι, ισχύει. Ας μη κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, με 22 κιλά παραπάνω δε γινόταν, είτε μας αρέσει είτε όχι. Αυτό δε σημαίνει ότι εγώ δέχτηκα bullying"

"Γιατί να κλείσει το κεφάλαιο έρωτας; Να μη κάνω σχέση εγώ ποτέ; Αν κάνω κάποια σχέση και νιώσω εντάξει, ας γίνει γνωστή, δε θα είναι το καλύτερό μου αλλά εντάξει. Δεν έχει έρθει μια σχέση αυτό το διάστημα".

Δες το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή "Happy Day" :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ