Follow us

Μeghan Markle - Πρίγκιπας Harry | Η πρώτη φωτογραφία της κόρης τους και η σοκαριστική ομοιότητα με τον μπαμπά της

Η μικρή Lilibet έγινε ενός έτους και η φωτογραφία της κάνει τον γύρο του κόσμου.

MissBloom TEAM
Meghan Markle - Harry Splash News / Ideal Image

Η κόρη της Meghan Markle και του Πρίγκιπα Ηarry συμπλήρωσε ένα χρόνο ζωής και οι γονείς της για να το γιορτάσουν μοιράστηκαν με τους φαν τους μια φωτογραφία από το πάρτι που έγινε το περασμένο Σάββατο στο Κάστρο Frogmore στο Windsor.

Στη φωτό, η μικρή Lilibet χαμογελάει χαρούμενη, φορώντας ένα σιέλ φορεματάκι και λευκό φιόγκο στα μαλλιά, ενώ είναι εντυπωσιακή η ομοιότητά της με τον μπαμπά της.

Μeghan Markle - Πρίγκιπας Harry | Η πρώτη φωτογραφία της κόρης τους και η σοκαριστική ομοιότητα με τον μπαμπά της

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του εκπροσώπου του Δούκα και της Δούκισσας του Sussex, το στιγμιότυπο απαθανάτισε με το φακό του ο Βρετανός φωτογράφος Misan Harriman κατά τη διάρκεια του εορταστικού πικ-νικ όπου παρέστησαν συγγενείς και στενοί φίλοι της οικογένειας. Ο ίδιος ο Harriman είναι έμπιστος του ζευγαριού και είχε επίσης τραβήξει τις φωτογραφίες από τις εγκυμοσύνες της Meghan που δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Λίγο αργότερα, ο φωτογράφος ανέβασε στο λογαριασμό του στο Twitter κι άλλες φωτογραφίες από το πάρτι. Ανάμεσά τους, μία ασπρόμαυρη φωτογραφία όπου η Meghan κρατάει στην αγκαλιά της τη Lilibet, δίπλα στη σύζυγό του, Camilla και τις δύο κόρες του, και σχολίασε: "Ήταν μεγάλο προνόμιο να γιορτάσω τα πρώτα γενέθλια της Lilibet με την οικογένειά μου και τη δική της. Χαρά και face painting παντού!”.

Ο εκπρόσωπος των Sussexes δήλωσε επίσης ότι για τον εορτασμό των γενεθλίων της μικρής, συγκεντρώθηκαν δωρεές ύψους 100 χιλιάδων δολαρίων που διατέθηκαν στο World Central Kitchen, έναν οργανισμό που προμηθεύει γεύματα σε ανθρώπους που είναι θύματα ανθρωπιστικής, κλιματικής ή κοινωνικής κρίσης.

Η Lilibet πήρε το όνομα της προ-γιαγιάς της, της βασίλισσας Ελισάβετ, ενώ το μεσαίο της όνομα είναι Diana, προς τιμή της αδικοχαμένης μητέρας του πρίγκιπα Harry. Είναι το 11ο δισέγγονο της βασίλισσας και όγδοη στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου.

Πηγή: MadameFigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ