Follow us

Ελένη Φουρέιρα | "Προτεραιότητά μου είναι κυρίως η απόκτηση ενός παιδιού και όχι ο γάμος"

Η σπάνια αναφορά της Ελένης Φουρέιρα στον σύντροφό της, Αλμπέρτο Μποτία.

MissBloom TEAM
Ελένη Φουρέιρα Instagram

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε πρόσφατα η Ελένη Φουρέιρα, κάνοντας μία σπάνια αναφορά στην προσωπική της ζωή και στον σύντροφό της, Αλμπέρτο Μποτία. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για την καριέρα της και την επιτυχία της, για τον χρόνο που περνά αλλά και για την επιθυμία της να αποκτήσει ένα παιδί.

Loading...

Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη Φουρέιρα δήλωσε πως βρίσκεται στην καλύτερη ηλικία και στην καλύτερη της φάση. Τόνισε επίσης πως όταν πια δε μπορεί να δώσει το 100% πάνω στη σκηνή, θα κάνει κάτι άλλο. Όσον αφορά τα προσωπικά της, παραδέχτηκε πως τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε μία σχέση με έναν άντρα που είναι πιστός στα θέλω και τα πιστεύω του ενώ υπογράμμισε πως η προτεραιότητα της είναι η απόκτηση ενός παιδιού και όχι ο γάμος.

"Είμαι στην καλύτερη ηλικία, και εξωτερικά βρίσκομαι στην καλύτερη φάση μου. Πλέον έχω αυτοπεποίθηση, την οποία εύχομαι να είχα στα 20 μου. Μακάρι να πάγωνε ο χρόνος εδώ, σε αυτή την ηλικία, με αυτές τις λίγες ρυτίδες, τις φυσικές!

Δεν μπορώ να ισχυριστώ ότι θα είμαι πάντα έτσι. Τώρα έχω ενέργεια, μπορώ να ανέβω στη σκηνή και να τα δώσω όλα, αλλά δεν ξέρω αν θα είμαι η ίδια μετά από είκοσι χρόνια. Σίγουρα, αν δεν μπορώ, δεν θα συνεχίσω. Θα προχωρήσω σε κάτι άλλο με αξιοπρέπεια και αγάπη. Τη δεδομένη στιγμή, πάντως, νιώθω πολύ δυνατή, στα καλύτερά μου, και είμαι ενθουσιασμένη για αυτά που έρχονται. Ετοιμάζουμε πολύ ωραία πράγματα, έχω πολλή ενέργεια, είμαι έτοιμη για κάθε νέα αρχή.

Είμαι πολύ καλά, βρίσκομαι σε μια σταθερή σχέση. Αισθάνομαι πολύ όμορφα γιατί αυτή η σταθερότητα με ηρεμεί. Επίσης, πάντα είχα στο μυαλό μου την οικογένεια, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που μπορείς να επιλέξεις πότε ακριβώς θα έρθει στη ζωή σου. Η δημιουργία οικογένειας δεν είναι εύκολη για όλες τις γυναίκες. Επειδή, λοιπόν, αν θες, δεν είναι εύκολη ούτε για μένα στην περίοδο που διανύω τώρα, λέω ότι αν είναι να έρθει, θα έρθει.

Προτεραιότητά μου είναι κυρίως η απόκτηση ενός παιδιού και όχι ο γάμος.

Ένας σταθερός σύντροφος στα θέλω και τα πιστεύω του. Δόξα τω Θεώ, εδώ και πολλά χρόνια είμαι με έναν άνθρωπο που πληροί απόλυτα αυτή την προϋπόθεση." δήλωσε η Ελένη Φουρέιρα στο περιοδικό HELLO

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ