Follow us

Τι σχολίαζαν μεταξύ τους τα μέλη της βασιλικής οικογένειας κατά τη διάρκεια του Πλατινένιου Ιωβηλαίου; Ειδικοί που διαβάζουν τα χείλη αποκαλύπτουν

Τι είπε η Meghan Markle στον πρίγκιπα Harry κατά τη διάρκεια της λειτουργίας και τι διόρθωσε η Charlotte στον αδερφό της George;

MissBloom TEAM
μιντλετον Splash News / Ideal Image

Με επιτυχία στέφθηκαν οι εορτασμοί για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ, όπου οι φαν της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας γιόρτασαν τα 70 χρόνια της στον θρόνο, με τα στιγμιότυπα των royals να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Πέρα από τη βασίλισσα Ελισάβετ που ήταν το τιμώμενο πρόσωπο και τον 4 χρόνο πρίγκιπα Louis που έκλεψε τις εντυπώσεις με τις γκριμάτσες τους, αυτό που αρκετοί θα ήθελαν να μάθουν είναι τι έλεγαν μεταξύ τους. Οι Jeremy Freeman και John Cassidy που έχουν την ικανότητα να διαβάζουν χείλη αποκάλυψαν το τι συζητούσαν εκείνη τη στιγμή τα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Ειδικότερα, κατά την εμφάνιση της οικογένειας στο μπαλκόνι, βλέπουμε κάποια στιγμή την Charlotte να διορθώνει τον μεγάλο της αδερφό, λέγοντάς του να βγάλει τα χέρια του για ασφάλεια. Αργότερα, βλέπουμε τον πρίγκιπα Louis να μιλάει με την προ-γιαγιά του, ρωτώντας τη αν θα έρθουν τα αεροπλάνα Red Arrows, με την ίδια να απαντά ελπίζω.

Όταν τα αεροσκάφη έφτασαν, αφήνοντας κόκκινο, λευκό και μπλε καπνό, ο μικρός Louis φώναζε: "Ναι, ναι,ναι. Πωω τα Red Arrows, ουάου, αυτό ήταν δυνατό".

Δείτε περισσότερα στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ