Follow us

Αnthony Bourdain | Ο σεφ ανάμεσα στο φως και το σκοτάδι και τα ένοχα μυστικά του

MissBloom TEAM
bourdain instagram

Ο διάσημος Νεοϋορκέζος μάγειρας και συγγραφέας αυτοκτόνησε σαν σήμερα και λίγες ημέρες πριν τα γενέθλιά του σε ηλικία 61 ετών σε ξενοδοχείο στη Γαλλία, όπου βρισκόταν για τα γυρίσματα του τελευταίου επεισοδίου της σειράς του που προβαλλόταν στο CNN.

Ο στενός του φίλος, διάσημος Γάλλος σεφ Εric Ripert, ήταν αυτός που τον βρήκε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του το πρωί της 8ης Ιουνίου 2018.

Ο "Jack Kerouac της μαγειρικής", όπως αποκαλούσαν τον Anthony Bourdain γεννήθηκε στις 25 Ιουνίου 1956 στη Νέα Υόρκη. Ήταν σεφ, συγγραφέας και η τηλεοπτική προσωπικότητα που έκανε διάσημο τον όρο "foodie" στις αρχές του 21ου αιώνα, μέσω των βιβλίων του και των τηλεοπτικών του εκπομπών.

Ποιος ήταν τελικά ο καταραμένος σεφ;

Λίγους μήνες μετά το θάνατο του Anthony Bourdain τον Ιούνιο του 2018 σε ηλικία 61 ετών, η επί χρόνια βοηθός του Λόρι Γουλέβερ άρχισε να παίρνει συνεντεύξεις από τους φίλους και την οικογένειά του. Η Γουλόβερ γνώρισε για πρώτη φορά τον Bourdain το 2002 όταν την προσέλαβε για να τον βοηθήσει να γράψει ένα βιβλίο μαγειρικής. Αφού συνεργάστηκε μαζί τους τόσο καιρό, νόμιζε ότι ήξερε σχεδόν όλα όσα έπρεπε να ξέρει γι’ αυτόν.

Δείτε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ