Follow us

Γιώργος Χρανιώτης | "Στον γάμο μου είδα πρόσωπα που δε μου άρεσαν, υπήρξαν κάποιοι που δεν έφεραν ούτε δώρο"

Ο ηθοποιός μίλησε για όλα.

MissBloom TEAM
Γιώργος Χρανιώτης Instagram

Στον καναπέ της εκπομπής "Στούντιο 4" έκατσε ο Γιώργος Χρανιώτης, ο οποίος μεταξύ άλλων, μίλησε και για τον γάμο του με την Γεωργία Αβασκαντήρα.

Τα παιδιά της Ζενεβιέβ Μαζαρί είναι όμορφα, cool και στιλάτα | Γνωρίστε καλύτερα τη Ροζαλία και τον Μιχάλη

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός παραδέχτηκε πως ο γάμος τους δεν ήταν συνηθισμένος καθώς και πως του θύμισε μεξικάνικη φιέστα. Ανέφερε επίσης πως απήλαυσε πολύ την τελετή αλλά και το μετέπειτα πάρτι ενώ δε δίστασε να πει πως ένιωσε κάποια vibes ζήλειας. Μάλιστα, ο Γιώργος Χρανιώτης τόνισε πως υπήρξαν άνθρωποι που δεν του έφεραν ούτε δώρο, κάτι που εκείνος το είδε ως έλλειψη ευαισθησίας.

"Δεν ήταν πολύ συνηθισμένος ο γάμος. Δεν μου αρέσει να πηγαίνω σε γάμους… προτιμώ να πηγαίνω σε κηδείες. Υπάρχει πιο πολλή αλήθεια. Στους γάμους υπάρχει μια χαρά υπερβολική, χωρίς λόγο, στημένη. Ο δικός μου γάμος δεν ήταν έτσι. Ξέρω ότι ήταν όλο σοβαρό, η ευλογία που πήραμε, οι ευχές από τους καλεσμένους…"

"Ο γάμος μας ήταν σαν μεξικάνικη φιέστα. Όταν ήπια την πρώτη μου ρακί κάπως χαλάρωσα, χόρεψα πάρα πολύ. Περισσότερο πέρασα καλά και γέλασα, παρά το ότι αισθάνθηκα ότι άλλαξε τη ζωή μου. Ένας από τους λόγους που παντρεύεσαι είναι γιατί θέλεις να κάνεις και ένα παιδί. Είχα πολύ κοντινούς μου ανθρώπους δίπλα μου, είδα πολύ ωραία πρόσωπα. Είδα πρόσωπα που δε μου άρεσαν… μπορεί να πάρεις και ένα vibe ζήλιας. Υπήρχαν άνθρωποι που ήρθαν στον γάμο και δεν μας έφεραν ούτε δώρο. Εγώ αυτό το κρατάω… Αυτή την έλλειψη ευαισθησίας δυστυχώς την κρατάω μέσα μου πολύ βαθιά και τη θυμάμαι. Οπότε αν με ξενέρωσε κάτι είναι μόνο αυτό. Τα πολύ ωραία δώρα ήταν από φίλους μου, που δεν έχουν πολλά χρήματα… Σε καλούμε, έρχεσαι στην Τήνο, θα περάσεις καλά, θα σε ταϊσουμε, θα σε φροντίσουμε. Φρόντισέ μας λίγο κι εμάς. Το ήξερα ότι θα έρθουν κάποιοι και θα κάνουν αυτήν τη γυφτιά. Δεν το έκαναν φίλοι μου, ήταν γνωστοί"

Δες το σχετικό βίντεο :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ